שאלה קטנה למבינים

פסימיסט

New member
שאלה קטנה למבינים

חשוב לי מאד לדעת אם זה בסדר ללכת לישון אחרי אימון. נניח אם אני עושה אימון, מתקלח, אוכל קצת חלבנים ואז הולך לישון. זה בסדר ? תודה

פסימיסט

New member
זה מה שאני מנסה לדעת

אם יש איזה חשש, שהשינה תפגע בהתפתחות השרירים. ואם אתה כבר עונה לי , אז יש לי עוד שאלה ברשותך.. התחלתי להתאמן לפני שבוע, ואני לא מרגיש כאבים אחרי אימונים (קצת בידיים), אבל שאני קם בבוקר אני מרגיש את כל השרירים כואבים, וזה עובר אחרי שאני מתקלח ומתארגן. זה אומר משהו ?? תודה

אל חשש

השינה רק תעזור, הקפד לישון לפחות 8 שעות בלילה ! אתה לא צריך להרגיש כאבים אחרי אימון, אם אתה מרגיש כאבים זה אומר שעבדת בעצימות גבוהה מדי. כך בחשבון שאתה נחשב למתחיל ועליך לטפס בהדרגה בסולם העצימות. בהצלחה

פסימיסט

New member
תודה לשניכם על העזרה

הייתי רוצה לישון 8 שעות, אבל זה בלתי אפשרי, אז אני נאלץ בלסתפק ב 6-7 שעות שינה בלילה

spoild

New member
תשן כמה שיותר

מתאמנים רבים (בדרג המקצועי) נוהגים לעשות אימון בוקר, לחזור הביתה למספר ארוחות
לישון שינה קלה ואח"כ לעשות אימון ערב. השינה הקטנה, אמורה לעודד שחרור הורמון גדילה ולחדש את המאגרים, כמה "קטנה" אני לא יודע, אצלהם קטן זה ענק. אחת הסיבות למה אתה מרגיש עייף יכולה לנבוע מ- רמות הסוכר שלך נמוכות במהלך האימון ולאחריו, אם אתה צורך לאחר האימון פחמימות פשוטות, הקפיצה ברמת הסוכר עלולה לגרום לעייפות ולפעמים גם חולשה וסחרחורת. "סיפטומים" אלו מציבעים דווקא על מצבך הטוב, שהרי גופך בעל רגישות להורמון האינסולין, החשוב בתהליך פיתוח מסת שריר.

למעלה