שאלה קטנה לי אליכם

MegaMango

New member
שאלה קטנה לי אליכם

עשיתי משהו קטן עם winsock . אחד הוא המאסטר, ומערך של winsocks שהוא ה-clients. בכל פעם שהמאסטר מקבל בקשה לחיבור, הוא שולח בחזרה פורט של client זמין עם אותו הפורט. הבעיה היא שכשאני מנסה להתחבר אל ה-client בפורט הנכון והאיפי הנכון, כשאני מגיע לאירוע של connection_request ואני עושה Client(index).accept requestid הוא פשוט מעביר את ה- state של client(index) ל - 7 . הוא לא מתחבר ומגיע לאירוע של connect , הוא גם לא מגיע לאירוע של error. פשוט נשאר עם הstate=7 הארור. אני חש בתחבולת שטנים!

MegaMango

New member
אגב, אפילו שלא הגעתי

למאורע של connect, הצלחתי לעשות לclient הסורר sendData אבל אז, כשאני מנסה לקבל את ה string במאורע dataArrivel , בפקודה client(index).getdata str יש שגיאה והיא שאי אפשר לבצע פעולה זו ב state הנוכחי וכמו שכבר ציינתי, הוא 7.

MegaMango

New member
בע. שאני קורא את

ההודעה שלי היא נראית לא כל כך ברורה. אני לא רוצה להתחיל לכתוב הכל מחדש :( וגם אז לא בטוח שזה יעזור >.> ניסיתי לעשות אותו דבר עם תוכנית חדשה ריקה, וזה כן פעל. אבל בחלק מהפרויקט שלי זה פשוט לא פועל. תחבולת שטנים ללא ספק.

טרמפיסט

New member
בלי בעיה

בדיוק לפני שורת ה-Accept תבצע סגירה עם Close. לא יודע למה זה ככה. זה ככה.

MegaMango

New member
ודאי שעשיתי...

אבל איכשהו זה לא מצליח להתחבר ולא משנה מה אני עושה. אני תקוע עם הבעיה הזו כבר די הרבה זמן...

MegaMango

New member
ובכן , אף אחד לא עונה כי זה סתם

באג ארור או משהו. כתבתי הכל מההתחלה ועכשיו זה פועל. בדקתי שורה שורה ואין שום הבדל חוץ מההערות! תנו לי להאמין שזו אשמת הויבי ולא אשמתי שלי P: בכל מקרה תודה, הסתדרתי.

למעלה