שאלה קטנה לחנוכה ! קודם כל, חג שמח!! ומרי קריסמס ועכשיו..מה אתם מעדיפים, סופגניות או דונאטס??
L liat Gi New member 28/11/02 #1 שאלה קטנה לחנוכה ! קודם כל, חג שמח!! ומרי קריסמס ועכשיו..מה אתם מעדיפים, סופגניות או דונאטס??
מ מילקי ורוד New member 28/11/02 #2 חג שמח לכווווווווווווווולם../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif אני אישית מעדיפה דונאטס כי יש הרב סוגים של דונאטס.... וסופגניה יש רק עם ריבה! (אבל בזמן האחרון ראיתי גם עם ריבת חלב, שוקולד...) וזה גם יותר טעים!!!
חג שמח לכווווווווווווווולם../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif אני אישית מעדיפה דונאטס כי יש הרב סוגים של דונאטס.... וסופגניה יש רק עם ריבה! (אבל בזמן האחרון ראיתי גם עם ריבת חלב, שוקולד...) וזה גם יותר טעים!!!
N *neta* New member 29/11/02 #4 אנשים באמת מה קרה לכם?? קודם כל חג שמח וברור ש !! אבל גם דונאטסססססס דיי אני את שתיהן
P Pink Punk Girl New member 29/11/02 #5 ../images/Emo137.gif כנ"ל נטע .. |דונאט| אוווווווווווווווווף אני כ------ל כ------ך חולה על שניהם אבל אני לא יכולה להרשות לעצמי יותר מדי .. אוי דונאטס וסופגניות .. אהוביי שיר |דונאט|
../images/Emo137.gif כנ"ל נטע .. |דונאט| אוווווווווווווווווף אני כ------ל כ------ך חולה על שניהם אבל אני לא יכולה להרשות לעצמי יותר מדי .. אוי דונאטס וסופגניות .. אהוביי שיר |דונאט|
N n u l i t New member 29/11/02 #6 RULZZZZZ../images/Emo137.gif../images/Emo137.gif../images/Emo137.gif חג שמייח...
L liat Gi New member 30/11/02 #14 ../images/Emo137.gif ו-../images/Emo185.gif איזו דרך טובה להתחיל את היום
T too good 2 B true New member 29/11/02 #8 איך אפשר לשנוא סופגניות../images/Emo137.gif../images/Emo35.gif
H Heavy Thought New member 29/11/02 #9 מההההההההההההה../images/Emo35.gif לא העלתי אי פעם בדעתי שקיים האדם שבאמת שונא סופגניות
P Prof. James Potter New member 30/11/02 #10 איך אפשר לאהוב את ה../images/Emo93.gif הזה? ../images/Emo16.gif ... אני בסביבות גן חובה אכלתי אצל סבתא שלי ברמת-גן סופגניה, באוטו חזרה הקאתי, ומאז לא אכלתי יותר סופגניות וזה מגעיל אותי יותר ויותר. ניר
איך אפשר לאהוב את ה../images/Emo93.gif הזה? ../images/Emo16.gif ... אני בסביבות גן חובה אכלתי אצל סבתא שלי ברמת-גן סופגניה, באוטו חזרה הקאתי, ומאז לא אכלתי יותר סופגניות וזה מגעיל אותי יותר ויותר. ניר
L liat Gi New member 30/11/02 #13 טוב מוכר לי... בערך..חברה שלי לא אוהבת צ´יפס ותפוחי אדמה בכלל, בגלל מקרה דומה..
ו וויזלי_גירל New member 30/11/02 #16 *מרימה יד בחשש*../images/Emo186.gif../images/Emo139.gif אני גם שונאת סופגניות! דונאטס רולז! חבל שדאנקן דונטס נסגר בכל הארץ
*מרימה יד בחשש*../images/Emo186.gif../images/Emo139.gif אני גם שונאת סופגניות! דונאטס רולז! חבל שדאנקן דונטס נסגר בכל הארץ
P PopPy New member 1/12/02 #18 לביבות של סבתא!../images/Emo99.gif דונאטס יותר טעים מסופגניות, אבל סופגניות מדי פעם זה חביב, למרות שכשהריבה חמה זה מגעיל .
לביבות של סבתא!../images/Emo99.gif דונאטס יותר טעים מסופגניות, אבל סופגניות מדי פעם זה חביב, למרות שכשהריבה חמה זה מגעיל .
N *neta* New member 1/12/02 #19 לביבות של סבתא ../images/Emo99.gif הלוואי ויום יבוא וסבתא תלמד את אמא ! וכשהריבה חמה, זאת סכנה!! הריבה קטלנית, גורמת לכוויות!
לביבות של סבתא ../images/Emo99.gif הלוואי ויום יבוא וסבתא תלמד את אמא ! וכשהריבה חמה, זאת סכנה!! הריבה קטלנית, גורמת לכוויות!