שאלה קטנה לבוקר

angel j

New member
שאלה קטנה לבוקר

לאחרונה גילית שלשדה הכותרת חשיבות כמעט עליונה- האם יש הגבלה על מספר המילים הרצוי?

angel j

New member
אני מקפיץ את ההודעה כי היא בראש העמוד

סתם - אני בודק את החתימה שלי- אתכם הסליחה...

angel j

New member
ועכשיו לשאלה אחרת שקשורה בחתימה שלי כאן-

אבל לא מחפש מיץ לינקים מכאן... סתם ניסוי וטעייה- האם ל rel=dofollow יש השפעה?

אני66

New member
תשובה

כן לכותרת ערך עליון. עלייך לבחור בקפידה את הביטויים שיופיעו בכותרת תנסה לתת לכול דף כותרות שונה בהתאם לתוכן של הדף. ולא לעבור את השלושה ביטויים בכותרת לגבי rel= זה חוסם את מנועי החיפוש מלעבור על הקישור

angel j

New member
תודה!

בשלושה ביטויים אתה בוודאי מתכוון למילות מפתחהאם דבר מעין זה מקובל: הפקות אירועים: מסיבות בירכה: מתחתנים! או שאני חייב להצמד לתחביר "אנושי"? יש מקום כלשהוא שנותן הנחיות לכתיבת כותרות - אני מחפש בגוגל...

אני66

New member
כן

אני מתכוון למילות מפתח דוגמת מה שנתת הפקות אירועים | מסיבות ברכה | מתחתנים כך בחשבון שכל מה שרשום בכותרת חייב להופיע גם בדף עצמו. חשוב ועוזר מאוד להשתמש באותם מילים גם בתאור הדף בהצלחה

gotik

New member
no follow לא חוסם שום דבר

נראה לך שגוגל יתעלמו מקישורים של No follow ? הרי התפקיד של גוגל זה לאסוף כמה שיותר מידע ברשת, הם בחיים לא יוותרו על השגת מידע מסויים רק מפני ששמו לו NO FOLLOW זה נוגד את כל העקרון של מנוע חיפוש. מה שזה כן עושה זה אולי לא מעביר PR מקישור לקישור. חוץ מזה יש לי מלא דפים שהתאנדקסו רק מקישורי NO FOLLOW מפורומים ככה שזה מוכיח שגוגל כן עובר עליהם.

adgr

New member
אכן אין חסימה

הסורק מגיע לדף המקושר. מוסיפים תג זה גם אם אתה "לא ממליץ " על אמינות הדף המקושר. הנחיות גוגל הן גם לגבי קישורים בבאנר פרסומת. אין תרומת פר לתג זה.

אני66

New member
מעניין

מבדיקה שאני עשיתי זה כן חוסם. ניסוי שבצענו העלנו אתר חדש לגמרי לרשת הוצאנו אליו 4 קישורים חזקים מפוטרים חסומים במשך שלושה חודשים הוא לא אינדקס אותו . בwebmaster של גוגל ראינו את הקישורים אבל חד משמעית האתר לא אונדקס רק כאשר הורדנו את החסימה מאחד מהקישורים הניסוי בוצע לפני שנתיים. בהחלט שווה לבצע שוב במידה ויש מי שמעוניין לקחת חלק בניסוי שיודיע

adgr

New member
חקר וניסויים מעניין אותי

כל עוד לא עוברים על הנחיות גוגל. נסה : באתר שקיבל קישורי nofollow ( האתר המקושר שלא ניסרק ) הכנס תג זה - <meta name="robots" content="INDEX,FOLLOW"> הוסף גם טייטל. נמתין לראות.

אני66

New member
אז ככה

יש לי דומיין פנוי שאפשר להשתעשע עליו את התג שאתה מציין אני מכיר טוב. וגוגל גם אמור לאנדקס אתר בלי תג זה הניסוי יתחיל ביום ראשון אני אעלה על הדומיין הזה אתר אני הודיע על כך לכולם נוציא לדומיין הזה קישורים חסומים ונראה מה קורה אשמח לעוד רעיונות לניסויים

danielee

New member
אין הגדרה dofollow ב rel.

פשוט אין כזה דבר. rel יכול להכיל רק Nofollow וזה במטרה למנוע מרובוטים לסרוק את הלינק שהצמדת לו את התג. DoFollow זו לא פקודה ולא תג. זו ההגדרה הדיפולטית (ברירת המחדל) של מנוע החיפוש שבעצם הוא סורק את הקישור. אתה לא מורה לו לסרוק את הקישור, אם לא הצמדת תג שאומר "לא לסרוק" ההנחה של מנוע החיפוש הוא "סרוק את הקישור". זו טעות נפוצה של הרבה אנשים בנושא הזה. לגבי השאלה עם ה title - לכל פרמטר יש חשיבות ועל מנת להצליח יש להתייחס לרובם.

MABAlayla

New member
קצת אור על NOFOLLOW

בעיקרון הNOFOLLOW "אמור" לא לסרוק את הדף, כלומר לא להעביר כח אל הלינק שכתבנו לו את התג, העניין הוא שמסיבה זו או אחרת, (לא תמיד!) גוגל כן סורקת את העמוד, אבל בכל מקרה לא מעבירה אליו כח הלינק, כח הPR ולא את הANCHOR TEXT. צירפתי לינק לבלוג של אורן שץ (מנכ"ל SEO ISRAEL) שכתב על זה לא מזמן עקב ההודעה של מאט כץ

danielee

New member
בוקר טוב, מאט קטס דיבר על זה לפני המון המון ה

מון זמן:)

MABAlayla

New member
אז אחה"צ טובים גם לך

לא אמרתי "תראו מה גיליתי..." בסך הכל הראתי את הבלוגים בהקשר לשאלות על הקישור

למעלה