שאלה קטנה כנסוו

שאלה קטנה כנסוו

היייי לכולםםם יצא יל לראות הרבה ראיונות עם מייקי, הוא הרבה פעמים מזכיר את אביו באור מאוד שלילי ובצדק
אז השאלה שלי היא האם אי פעם לאבא של מייקל יצא להגיב על כל מה שמייקל אומר ? כי זה נורא מוזר, האם אי פעם הוא אמר משהו או החזיר תגובה שמגנה על עצמו בכל הקשור למה שמיקיל מספר עליו?? תודההה מראשששששש הילה

g a g a

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני זוכרת שאחרי שמייקל התראיין אצל אופרה ווינפרי, פנו לג'וזף ואמרו לו שמייקל אמר בראין שכשהוא היה קון הוא היה מקיא מרוב פחד כשג'וזף נכנס לחדר. אז השמועה אומרת שתגובתו של ג'וזך היתה משהו בסנגון: "אם הוא הקיא, אז הוא הקיא כל הדרך אל הבנק". בגדול, לא ממש יצא לי לראות אותו מדבר על זה. אבל ממה שאני הבנתי, ג'וזף לא מתחרט על איך שגידל את ילדיו, כיוון שזוהי השקפת עולמו - כדי להצליח ולהצליח בגדול, צריך משמעת ברזל, וצריך לסבול וכו'... ואני מניחה שהוא היה עושה את זה שוב אם זה היה תלוי בו...

pulpula

New member
זאת לא שמועה. הוא באמת אמר את זה.

בעיקרון ג'וזף מכחיש שההתעללות הייתה נוראית. הוא אומר שהוא לא ידע שמייקל פחד ממנו כ"כ. גם קתרין הייתה מאוד לא ברורה בעניין. באחד מהרעיונות היא מצדדת במייקל ובאחר היא אומרת שהיא בכלל לא ידעה שהייתה התעללות. טוב, מה היא תגיד עכשיו?! בקשר לאם ג'וזף היה עושה את זה שוב- נראה לי שבגלל שהרבה דברים השתנו מאז אין מצב שהוא היה יכול לעשות את זה שוב, וגם לא בטוח שהג'קסון פייב היו כ"כ חזקים היום. המזל לדעתי היה שהם היו במקום הנכון בזמן הנכון..

unb®eakable

New member
היה עוד ראיון

של ג'ו ששודרה בסטאר וורלד. הראו לו את הקטע מתוך הראיון של באישר עם מייקל שבו מייקל אמר "הוא הכה אותי,עם חגורה מאוד חזק" ושאלו אותו לתגובותו-"לא היה דברים מעולם,באשיר הזה מנסה ללחוץ על מייקל" מייקל גם אמר וזה נכון "אחרי הכל אני אוהב אותו ואני חושב שהוא גאון,הוא באמת גאון אני לא כועס עליו בכלל לא"

תודהה רבה :]]

תודה רבה חמודיםםם עזרתם יל מאוד זאת שאלה שהעסיקה אותי די הרבה זמן בכל אופןןן אני לא מחבבת את אבא של מייקיייייייי יש לו פרצוף קשוח

למעלה