שאלה קטנה ופשוטה

שאלה קטנה ופשוטה

אני יודע שזה די פשוט אבל הסתבכתי עם זה: איך אני עושה רשימת select ובה יהיה כתוב ט/1 ט/2 ט/3 ט/4 ט/5 ט/6 ט/7 ט/8 ט/9 ט/10 ט/11 י/1 י/2 י/3 . . . . י/11 יא/1 יא/2 יא/3 . . . יא/11 יב/1 יב/2 יב/3 . . . יב/11 כיצד אני עושה זאת ע"י לולאות? תודה מראש. נ.ב. כמובן שהנקודות הן ההמשך של הכיתות פשוט לא היה לי כח וזמן לכתב הכל...

meven

New member
אממממ

אפשר לעשות את זה בדרך נוחה וקצת לא יעילה או בדרך מעצבנת אבל יעילה. אני מעדיף אפשרות ראשונה.
<? for($i=1;$<=11;$i++) { echo "ט/$i"; } for($i=1;$<=11;$i++) { echo "י/$i"; } for($i=1;$<=11;$i++) { echo "יא/$i"; } for($i=1;$<=11;$i++) { echo "יב/$i"; } ?>​

זה לא מה שהתכוונתי

קודם כל אני מקבל שגיאה לא מובנת
Parse error: parse error, unexpected T_IS_SMALLER_OR_EQUAL, expecting T_VARIABLE or '$' in /usr/home/sb_ftp/users/yron/2.php on line 2​
שנית אני התכוונתי להציג את זה בתוך סלקט ואני מסתבך עם זה האם תוכל לעזור לי? תודה מראש

bzini

New member
אני בד"כ לא עונה עם קוד אבל חד פעמי

יש לשים לב לשני מערכים בקוד: classes ו - nums. הראשון הוא רשימה של הכיתות (כמובן שניתן לשים שם כל רשימה). השני הוא מספר הכיתות בכל שכבה בהתאמה למערך הראשון.
echo "<select name=\"test\">\n"; $classes = array("ט", "י", "יא", "יב"); $nums = array(7,11,8,12); $n_count=1; for ($c=0; $c<count($classes); $c++) { for ($n=0; $n<$nums[$c]; $n++) { echo "<option value=" . $classes[$c] . "/" . $n_count . ">" . $classes[$c] . "/" .$n_count . "\n"; $n_count++; } $n_count=1; } echo "</select>\n";​

vladi03

New member
אפשר לעשות בדרך יותר פשוטה ממה..

שאתה עשית - foreach, לא? במקום כל ה for שעשית.

bzini

New member
אפשר, אבל זה לא חוסך כלום.

רציתי לכתוב משהו פשוט, לא יודע למה אבל foreach תמיד "נראה" מסובך יותר. התוצאה תהיה אותו דבר בדיוק ואני לא חושב שיש פה שיקול של ביצועים.

vladi03

New member
אצלי זה ההפך...

אצלי זה ה for נראה דיי "מסובך"... אבל מסתדרים...

למעלה