כי אם אני לא צריכה בעלות על הדומיין, כנראה שהוא מאפשר את זה. ועוד שאלה, האם תמונות מרובות וטבלאות באמת מפריעות לקידום? כי אני נמנעת מלשים כאלו באתר, השאלה אם זה באמת מפריע לקידום או שדווקא עוזר.
ממה שאני רואה בשטח כל עוד מהירות האתר לא נפגעת אז תשתמשי בטבלאות. יש לי אתר מקודם שהוא HTML בלבד והוא מלא בתמונות וטבלאות. אך עדיין מהירות הטעינה עומדת על 2 שניות. חשוב להקפיד על הקטנה של משקל התמונות כדאי לחסוך זמן טעינה.
אבל במידה והתכוונת לכך שיש לך מאמר שאת רוצה לפרסם אותו במספר מקומות ולהרוויח כסף מאדסנס האם גוגל יאפשר למרות שזה מופיע במספר אתרים. אז חד משמעית כן אין לו בעיה עם זה. אבל למה שבעלי האתרי מאמרים יתנו לך להציג קוד אדסנס שלך? לרוב הם מציגים את הקוד שלהם
עכשיו גם בדקתי וראיתי שזה אדוורדס, לא אדסנס, אז זאת היתה הכוונה שלי, לפרסם באדוורס, כלומר, המודעות האלו שמופיעות בצד שמאל של החיפוש. השאלה אם אני יכולה לקדם שם דף שאינו רשום על שמי.
אין שום בעיה שתקדם כל אתר שתחפוץ. רק לצד החיובי שבעינין אתרי מאמרים לא עושים שום קידום למאמר זה או אחר. בסופו של תדבר תחזק את אתר המאמרים.אומנם 3 הלינקים שלך. תאורתית יהנו מהמצב