כל פעם שנכנס לכאן מישהו שמתיימר להיות חרדי הוא כותב אפי', או שמא זה תמיד אותו אחד, אותו איש צעיר שאז הודיע שיש לו חבר ששאל אותו אם בא לו עליו והוא מתלבט מה לעשות ואולי עכשיו הוא החליט שכן, והוא מבקש שנגלה לו את הסוד.
הכי אני שונאת את ה'חרדים הso called תמימים' שמסתובבים כאן. בוודאי שאת בתולה ותמימה, כי אם לא היית מזדיינת איתו כבר? תגידי, על מי את עובדת? תמימה את לא. תפסיקי לזיין תשכל ולכי לחפש שידוך, או מקסימום תארגני שישדכו לך אותו.
אני מאוד אוהבת את הדת, וממש קשה לי עם אלו שמתחזים (לדעתי) לדתיים. מה לעשות, לא מקבלת אותה כתמימה והיא מאלו שמוציאים שם רע לחרדים תמימים מאמינים אמיתיים. זהו.....
שונאת לחינם. תבחיני בין כעס שהוא בסדר לבין שנאה שהיא שורש הרע! ולענייננו - אני פעם החזקתי מדתיים אנשים יותר טובים ממני, בגלל כל הערכים שהדת מעודדת אבל התבדיתי כשראיתי שגם הם חוטאים כל חטא אפשרי ומוותרים לעצמם בקלות.
אני לא שונאת את האנשים, אלא את צורת ההתנהגות. על האנשים עצמם אני כועסת. הם משתמשים בשמיכה של הדת כדי לכסות על החטאים שלהם (חלקם, לא כולם!!) והם גורמים לאחרים לסלוד מהדת עקב כך. אותי הם לא יזיזו מהאהדה שלי לדתיים (אני עצמי חילונית), אני פשוט כועסת עליהם. זהו...