שאלה קטנה-גדולה

א939

New member
שאלה קטנה-גדולה

שלום וערב טוב לכולם. בדרך כלל אנני קבוע בפורום נחמד זה אך בכל זאת אשמח אם תוכלו לעזור לי מעט... בחודשים האחרונים פיתחתי מוצר-בעצם קישוט לטלפונים סלולריים. אנני יכול לפרט יתר על המידה אולם אגלה שזהו קישוט חמוד ופשוט שעדיין לא קיים בשוק.(כולכם חושבים בוודאי על סוגי הקישוטים שתלויים בשרוך על המכשיר אולם המוצר שלי שונה לגמרי). ועכשיו לשאלה- לפי דעתי המוצר שלי(אני קורא לזה "OFFY")- פשוט מושלם להפצה ברשתות בעלי נישה "צעירה"( הפנינג?) אולם אנני בטוח כיצד להתאפס על נושא השיווק? אם לדוגמא המחיר למוצר שלי הוא4, 5 שקלים ללקוח. בכמה עליי ל"מכור" אותו לרשת שבה אני מפיץ? בכל זאת יהיה נחמד להרוויח קצת... בכל אופן-אם יש למישהו רעיונות, הצעות ואפילו קללות אתם מוזמנים בשמחה ....

גת וייס

New member
ניסית לפנות לחברות הסלולאר עצמן?

הן גם מוכרות וגם מחלקות מתנה כל מיני מוצרים נלווים לסלולאר. אולי אם תסגור איתן משהו, תוכל לחסוך לעצמך הרבה עבודה.

yali

New member
היי

הטקסט קצת מרצד לי בעין אז תסלח לי, אבל לא ברור לי ? יחדה אחת עולה לך 4 ש"ח, ז"א זה מחיר עלות או שזה המחיר ללקוח ? כי אם זה המחיר ללקוח, לרשתות אתה אמור למכור בפחות מהסכום הנ"ל. אלא אם כן תחליט לשנות מחירים... לפני שאתה מחליט לייצר כמויות גדולות (לפריסה ארצית) כמובן שאתה חייב לעשות טסטים למוצר ולראות אם יש לו דרישה בהתאם לציפיות.. אולי תפרט יותר אם אתה יכול מאיזה חומרים עשוי המוצר וכך אוכל יותר לכוון אותך .. האם מתאים גם לנשים בוגרות ולא רק לנישה הצעירה ? כי .. אתה יודע .. נשים חולות על אקססוריס .. לילה גוד ובהצלחה

למעלה