שאלה קטנה גדולה

E l i o r 2 2

New member
שאלה קטנה גדולה

מישהו פה יודע אולי לאיזה גודל מותאם הקונדום של חברת דורקס אני חושב, בסדרה שנקראת XL??.... ואני לא שואל בקטע של להגיד וואי יש לי גדול, פשוט עם הרגילים ,טוב לא משנה בקיצור אם למישהו יש מושג שירשום.

E l i o r 2 2

New member
ובדרך כלל בשאלות

אני פונה ישירות לסופגי..............אבל הפעם נראה לי שהיא לא תדע.......בחיאת סופגי, איכזבת!......

soofgania

New member
אני איכזבתי../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif

מאמי בחיים לא קיניתי קונדומים,זהו תפקידו של הגבר לקנות. כנס לבית מרקחת ותתייעץ עם הרוקח.

soofgania

New member
אליאור נשמה

אמרו לי שחבילה של 12 קונדומים עולה 10 ש"ח תקנה 3 חבילות בגדלים שונים ותראה מה מתאים לך חוץ מזה לא בושה להתייעץ עם רוקח הוא בן אדם כמו כולם. פעם התביישתי להכנס לחנות סקס אז הלכתי לשם עם זוג חברים והתפללתי שהמוכרת תהיה בחורה נכנסנו והמוכר היה גבר.. נגשתי למדפי התצוגה להסתכל ובדקתי את הצעצועים אחד אחד הזוג שאיתי התפדחו וברחו לי ומאחר שכבר הייתי בפנים כבר קיבלתי בטחון וניהלתי שיחה ארוכה עם המוכר שלא עזב אותי לשניה ורדף אחרי לכל מקום בכדי להסביר לי על הצעצועים העיקר שאקנה אמנם לא קניתי משם כלום באילת הכל יקר אבל נוכחתי לדעת שאפשר רק למות מבושה ואני רוצה לחיות! ולעניין הרוקח,תאמין לי שהוא נתקל בהרבה שאלות שונות ומשונות יום יום הוא כבר רגיל לזה,יותר גרוע יהיה אם לא תשתמש בקונדום<והשאלה שלך בכלל לא ביג דיל אלא ביג פין...>

E l i o r 2 2

New member
זה לא 12 ב 10

ברור שיש קונדומים של חברות שמלא ילדים חייבים להם את החיים שלהם, כאלו של 12 ב 10 שקל שזה כמו להשוות בין נייק להייק. אבל סתם שאלתי כי אולי ה XL גדול מדי וסתם חבל על ה40 שקל ,וזה לא בדיוק משהו שאפשר לעשות בו שימוש אם המידה לא טובה(למרות שהיו מספיק אנשים מקוריים)..........ורוב האריזות והסוגים באים בגודל סטנדרטי אין לזה מידות ,זה גומי שנמתח + - One size כזה. וחנות מין למרות שלא הייתי מאמין שזה שונה מאשר לשאול את ז'אנה הרוקחת בסופר פארם אם זה מתאים לגודל של X ס"מ, ולכי תדעי מי עומד מאחוריי בתור, ובדרך כלל יש שם תור.

putimakansit

New member
שים תמונה של הז שלך ואז אני יחליט

מה אתה צריך חחחחחחח כפרה עלי איזה ג'ין אני

E l i o r 2 2

New member
פעם ראשונה אי פעם

שאני רושם הודעה שקשורה בי אישית..........מה קשור כל כך אוהב לדבר עליו.....

למעלה