שאלה קטנה בקשר לשיר: you disco need

עמרי י

New member
שאלה קטנה בקשר לשיר: you disco need

אז ככה, נכון יש קטע שבו קיילי שרה בצרפתית?! מישהו בבקשה יכול לכתוב לי באותיות אנגליות(לטיניות) את מה שהיא שרה שם, ייכתוב לי בדיוק באותיות עיבריות איך מבטאים את זה, ושאח"כ ייתרגן לי את הקטע הזה לעברית?!? אני יודע שזה נשמע הרבה, אבל אני פשוט ממש הרבה זמן רוצה לדעת מה היא אומרת שם בדיוק, ואני מנחש שזה לא אמור להיות ממש קשה עבורכם.... תודה לכולם.

p i n g o

New member
אין בעיה! ../images/Emo26.gif

Vous êtes jamais seuls Vous savez ce qu'il faut faire Ne laissez pas tomber votre nation La disco a besoin de vous​
קצת קשה לי לכתוב איך מבטאים את זה באותיות עבריות, אז אני אנסה באותיות לטיניות בכתיב פונֵטי (מה שכותבים זה מה שקוראים - סימנתי עם ` (גרש) מעל ההברה המוטעמת):
Vuz et jéme sol Vu savé se kil fo fer N' lése pa tómbe votr' nasión La disko a bezwá du vu
תרגום לעברית: אתה אף פעם לא לבד אתם יודעים מה צריך לעשות אל תתנו לאומה שלכם ליפול הדיסקו זקוק לכם! מקווה שעזרתי

עמרי י

New member
וואי תודה רבה רבה! עזרת לי המון!

צרפתית כזאת שפה קשהההה!!!! למה הם צריכים לכתוב אותיות לא קשורות באמצע החיים?!? חחחחח..

p i n g o

New member
../images/Emo6.gif

מסכים איתך.... לא שהכתיבה באנגלית יותר קשורה!
בכל מקרה שמח שיכולתי לעזור

ommc

New member
דניאל יש לך טעות!!

ne laissez pas tomber votre nation זה אומר בעברית "אל תשכחו את האומה שלכם" laisse tomber זה ביטוי ל "forget it" אני למדתי צרפתית 3 שנים וגרתי עם שותף צרפתי אז יש לי נסיון בצרפתית :)

p i n g o

New member
יכול להיות...

הצרפתית שלי ממש בסיסית, פשוט אני זוכר שפעם תרגמו לי את זה ככה...

למעלה