אצלנו בקיבוץ - על תאי הדואר ובספרון הטלפונים הפנימי, האישה כתובה קודם.
I Idan91 New member 27/10/03 #19 אצלנו בקיבוץ - על תאי הדואר ובספרון הטלפונים הפנימי, האישה כתובה קודם.
מ מרכזון New member 27/10/03 #21 עידן.... איזה פרימיטיביים!!! אצלנו אין בכלל ספר אלפונים פנימיים. אין כסף. סומכים על דפי זהב-קיבוצים!!!
עידן.... איזה פרימיטיביים!!! אצלנו אין בכלל ספר אלפונים פנימיים. אין כסף. סומכים על דפי זהב-קיבוצים!!!
I Idan91 New member 27/10/03 #22 אבל בדפי זהב אין פלאפונים, אין מספרים מקוצרים לפלאפונים (שיחות חינם מהקיבוץ), אין פלאפונים של נוער, אין כתובות אימייל! מה זה שווה?
אבל בדפי זהב אין פלאפונים, אין מספרים מקוצרים לפלאפונים (שיחות חינם מהקיבוץ), אין פלאפונים של נוער, אין כתובות אימייל! מה זה שווה?
י ירחמיאל פגע רע New member 28/10/03 #24 תלוי אם ברכה היא רוזנת וחיים הוא רק "סר" אז קודם ברכה. ולהפך. ולכל אלה שאומרים שזה רק עניין של נימוס: אני יודע שצריך להגיד "הם מתנשקים זה עם זה" ולא "זה עם זו". ומדובר על כלל לשוני, ככה שאני לא אתפלא אם גם בעניין ברכה וחיים כהן יש כלל לשוני...
תלוי אם ברכה היא רוזנת וחיים הוא רק "סר" אז קודם ברכה. ולהפך. ולכל אלה שאומרים שזה רק עניין של נימוס: אני יודע שצריך להגיד "הם מתנשקים זה עם זה" ולא "זה עם זו". ומדובר על כלל לשוני, ככה שאני לא אתפלא אם גם בעניין ברכה וחיים כהן יש כלל לשוני...