שאלה קטנה אליכם:

magniffico

New member
שאלה קטנה אליכם:

לפי מה שהסבירו לי - מוציאים את הטופס הירוק, עוברים בדיקות ואז אמורים להחזיר את הטופס למשרד הרישוי כדי לקבל חותמת כשירות לנהיגה. לאן בדיוק אני אמור להחזיר את הטופס? למ.מ.ס.י שבו הוצאתי אותו? למקום אחר?

mc bige

New member
מה פתאום

אתה הולך לממסי מוציא את הטופס הולך לרופא עיניים ולרופא משפחה שיחתמו שהכל טוב איתך גם אתה רושם שהכל טוב איתך אחרי זה אתה הולך עושה תאוריה חותמים לך שעברת תאוריה אחרי זה אתה נותן את הטופס למורה שלך שישמור את זה אצלו במבחן המעשי יענו הטסט אתה מביא את הטופס לטסטר ואם עברת לוקחים לך את זה ואם נכשלת משאירים לך את זה עד לטסט הבא.....

magniffico

New member
נשמע פשוט תענוג... ../images/Emo13.gif

טוב, אם זה באמת ככה, אני רק אשמח.

פרטנר

New member
אחרי שהוצאת

את הטופס וביצעת את הבדיקות הרפואיות , בכדי להתחיל ללמוד עליך לאשר את הטופס במשרד הרישוי (אלא אם קודם לכן תיגש למבחן התיאוריה). שים לב שעל הטופס הירוק רשום בהדגשה שיש לאשר את הטופס במשרד הרישוי.

magniffico

New member
במילים אחרות,

אם אני ניגש לתיאוריה לפני לקיחת שיעורי-נהיגה, אני זקוק לאיזשהו אישור ממשרד הרישוי? אם אני עושה קודם תיאוריה, אני יכול לגשת למבחן מיד אחרי שתי הבדיקות?

פרטנר

New member
נכון

לגשת לתיאוריה אתה לא צריך אישור מוקדם של הטופס. להתחיל ללמוד נהיגה -כן צריך.

magniffico

New member
אוקיי,

ואחרי שניגשתי למבחן וקיבלתי תשובה, ואני לוקח שיעורי נהיגה - אני זקוק לאישור? (או שזה רק למי שמתחיל ללמוד נהיגה לפני שיש לו תיאוריה?) ותודה רבה על העזרה!

פרטנר

New member
אחרי התיאוריה

וגם אם נכשלת , הטופס כבר עבר דרך הפקידה במשרד הרישוי והוא מאושר (ואז גם אתה מאושר..)

למעלה