שאלה קטנה אך מהותית

ענבל מ

New member
שאלה קטנה אך מהותית ../images/Emo26.gif

החבר שלי בשירות סדיר מזה כמה שבועות, ואני שולחת לו מכתבים בקביעות. עוד לפני כן, כשהיינו שולחים אחד לשני מכתבים, הוא אמר לי שהוא אוהב מאוד להריח את הבושם שלי על הנייר. הבעיה היא שכל פעם שהתזתי בושם על הנייר- הוא נרטב, השאיר סימנים איומים שלא ירדו ובנוסף טשטש את הכתוב. אני גם לא בטוחה שריח הניחוח יישאר על הנייר עד שהמכתב יגיע (למיטב הבנתי, דואר צבאי הרבה יותר איטי. המכתבים ששלחתי ביום ראשון עוד לא הגיעו אליו). האם למישהו יש אלטרנטיבה טובה יותר? בתודה, ענבל מ

okok4

New member
יש ניירות מיוחדים עם רייח בילט אין.

את יכולה אולי להתיז בושם על צמר גפן ולהדביק אותו לנייר, זה אמנם לא יראה אסתטי במיוחד, אבל אין מה לעשות.

ברור, יש דברים יותר אסתטיים מצמרגפן

תתיזי בושם על פרח. אהה! את בטח שואלת איך מכניסים פיל למעטפה. אז ככה: יושבים עליו קודם. ואז מתיזים עליו בושם. ואז הוא נכנס בקלות למעטפה. להוראות מדויקות, דפדפי למטה בדפי הפורום, כתוב שם איך מגהצים חבצלת.

ענבל מ

New member
תודה רבה...

אני אנסה כל אחת מהאפשרויות, אני חושבת. אולי אני אפילו אמצא ניירות ריחניים בריח הבושם שלי...
בכל אופן- לגבי גיהוץ חבצלת, לא הצלחתי למצוא את ההוראות המדויקות... תודה רבה לשניכם, ענבל מ

ענבל מ

New member
המון המון תודה!!

אולי יש לכם מושג איזה פרחים כדאי לייבש, כאלה שלא יהיו "עבים" מדי ועם זאת יספגו את הריח לזמן יחסית רב? ענבל מ

גלי®

New member
אני חושבת שהכל הולך ! אישית , אהבתי

לייבש סיגליות ...

גלי®

New member
../images/Emo32.gif ענק .... משהו חמוד שמצאתי..

לכל אלו שאין להם מה לעשות בימי שישי בערב ...

ענבל מ

New member
שתי ציפורים במכה אחת...

תודה רבה על העצה, וגם- עם החבר בצבא אין לי ממש מה לעשות הערב, וזו יכולה להיות אופציה לא רעה בכלל
תודה, ענבל מ

למעלה