שאלה קטנה אך חשובה (אח"כ אפשר לשרשר) פשוט חשוב לי שישימו לב... לא היה אמור להיות איזה.... מפגש....
מ מרי לי New member 13/4/06 #1 שאלה קטנה אך חשובה (אח"כ אפשר לשרשר) פשוט חשוב לי שישימו לב... לא היה אמור להיות איזה.... מפגש....
F Fairywitch New member 13/4/06 #2 מצדיק דיון נפרד../images/Emo45.gif הצעות לתאריכים ושעות, אם אתם רוצים
מ מרי לי New member 13/4/06 #3 אני יכולה בסוף כל השבוע עד יום רביע רביעי אני מרגישה מיוחדת... תמיד מצדיקים את ההודעות הנפרדות שלי חחח
אני יכולה בסוף כל השבוע עד יום רביע רביעי אני מרגישה מיוחדת... תמיד מצדיקים את ההודעות הנפרדות שלי חחח
S Sweet Misery New member 13/4/06 #4 ../images/Emo210.gif תקבעו מה שאתם רוצים ואני אראה אם אני יכולה להגיע... העמסתי על עצמי יותר מדי השבוע ויש לי עוד לסיים את עבודת הגמר שלי.
../images/Emo210.gif תקבעו מה שאתם רוצים ואני אראה אם אני יכולה להגיע... העמסתי על עצמי יותר מדי השבוע ויש לי עוד לסיים את עבודת הגמר שלי.
M MeetLofe New member 13/4/06 #5 אני יכול ב... 17-יום שני(בעזריאלי)כי אני בכ"מ שם;] אם יהיה מפגש בתאריך אחר אני עדיין אשתדל לבוא = ]