שאלה קטן על נמלטים

שאלה קטן על נמלטים

אני רוצה להתחיל לראות נמלטים. בסידרה הזה יש הרבה דם ותמונות קשות לצפיה? שאני ידע אם להתחיל לראות? אני לא רוצה משהו קשה מידי.

yakir2006

New member
אל תדאג

הרבה בנות רואות את הסדרה והכל בסדר ואני בטוח שזה לא יהיה לך קשה בכלל.. זה לא סדרה חולנית אל תדאג.

הבנות?? מה ההבדל בין בנים לבנות?

אם אתה חושב שלא קשה לך לך לאוגריש ותראה מוהאהאהאהא

אמממ תלוי מה אתה מגדיר קשה מידיי...

היו איזה 3 מקרים שהיה בהם הרבה דם אבל לא מראים בדיוקק מראים את הלפני והאחרי לא את הפעולה עצמה..ואם בכל זאת זה קצת קשה לך אז תדע ששלושת המקרים האלו היו במתח של הפרק השני,בפרק האחרון באמצע, ןבעוד אחד שאני לא ממש זוכרת איזה מספר פרק זה בדיוק...אני אומרת לך שזה סדרה מדהימההההההההההההה אז ממש כדאי לך לראות...מקסימום תתחיל לראות(ותיזהרי מהסוף של הפרק השני אם זה מדאיג אותך הדברים עם הדם...) ואם תראי שזה גדול עלייך תפסיקי...

זו סדרה שיש בה אלימות.

אבל לא במידה כזאת שעולה על כל סדרה רגילה. יש רציחות, יש דם, יש מכות, אבל לא משהו שאי אפשר לצפות. הפרק הכי אלים זה בעצם שני פרקים: 7-8 [8 הוא ההמשך של..].

זה לא שאני לא יכול רואה אלימות !!!!

אני יכול ! ראיתי כבר דברים עם אלימות כמו הסרט "בלי חוקים" (על חוליגנים באנגליה) וראיתי סרטים שרוצחים בהם ויש דם. רק שאלתי אם יש בזה דברים שהם להיות חולניים או שממש מראים דברים קשים ! אם זה ברמה של בלי חוקים אז אין לי בעיה. רק אני רוצה לדעת למה זה דומה

yakir2006

New member
זה דומה ל"בלי חוקים" שאגב

אחד הסרטים החזקים שראיתי בשנה האחרונה. ממש סרט על רמה.

Rachel47

New member
גם זה לא היה כזה נורא../images/Emo15.gif

כאילו..זה היה הכי מוזר בארץ..ולא ציפיתי לזה אבל צחקתי שעות אח"כ כאילו אשכרה עצרתי את הפרק ולקח לי זמן להרגע..זה היה כל כך טווווווב

שאלה דחופה!!!!

אני לא מזמן התחלתי להוריד נמלטים, ואני עכשיו רק בפרק 18 , בסוף הפרק הזה התנגשו במכונית שבה היה לינקולן, השאלה היא, מה קרה לו? הוא עדיין יפגוש את הבן שלו?

liraz z

New member
../images/Emo58.gifהנה לך תשובה דחופה (BATEL )

אז אם תמשיכי לצפות בסידרה אכן תגלי שלינק בסדר גמור ! אם זכרוני לא מטעה אותי כי אני ממש כבר סיימתי לצפות בכל 22 הפרקים ,והקטע שמתנגשים בלינק באוטו שהוא יוצא לפגוש את בנו מחוץ לכלא , פשוט אבא שלו מגיע ואוסף אותו ,לאיזה מגרש מכוניות ומפה תמשיכי לצפות ! צפייה מהנה לך.

victoria777

New member
אין תמונות קשות לצפייה

והסדרה שווה שווה שווה!! תתחיל לראות

Rachel47

New member
בפרק 2 יש קטע קטנטן../images/Emo15.gif

שהוא קצת..נכנסים לשוק אחריו אבל זה לא משו שקשה לראות וכל הסדרה ממש שווה בתור אחת שכשאמרו לי לראות הייתה טיפונת סקפטית (כזאת אני) אני אומרת לך שהיא שווה כל שנייה

liraz z

New member
ו ל ד י מ י ר- מה נסגר תראה תסידרה

חמוד וזהו מקסימום תסגור תמכשיר TV ביי תהנה !

אליהו1919

New member
ולדימיר אל תראה את הסדרה

היא כל כך מעולה שהלב שלך יתפוצץ ויהיה דם.. אתה לא רוצה את זה..

למעלה