שאלה...קושייה

דני אחד

New member
שאלה...קושייה

טוב אז ככה: לאחר צ´ט שהוביל לשיחות רבות שנמשכו כמה חודשים,החלטנו ללכת על חצי מהקופה (היא חוותה בהחלט כמה וכמה מזמוזים שהגיעו לאוראלי וקצת יותר אבל לא חוותה חדירה ולכן היא עוד בתולה) ואמרנו שמרוב הלהט שיוצא מהשיחות נלך על מפגש לוהט במקום ציבורי (כמובן במקום שיאפשר זאת, לכו עם הדימיון..). היא התקרבה לגיל 18 אז "התחשבתי" בבקשה שלה ואמרתי מראש שלא נלך עד הסוף אלא נלך על מה שהיא מוכנה. היא היתה מוכנה על לאונן לי, ו"אם יהיה קליק אני ארד לך בכיף". סבבה אמרתי.אחרי חודש אמרה לי שיש לה מישהו אבל זה סתם והיא אומנם מתגוששת איתו אבל עוד לא אוהבת אותו. אחרי עוד חודש אמרה לי "תשמע אני חושבת שיש כאן משהו מוזר, לך שלא ראיתי אני רוצה לעשות ביד ואפילו יותר, ולו שאני באיזהשהוא קטע איתו אני לא מוכנה לרדת, למרות שביקש".שמחתי כמובן, אלא שאחרי שבוע היא אמרה לי שהיא התאהבה בו, והיא לא חושבת שנעשה משהו אבל מאוד רוצה שנפגש. יהיו לה ייסורי מצפון אם יעשה משהו, וזה אחרי שהיא אמרה לי באמצע בעצמה שגם אם הקשר הזה יימשך והיא תתאהב נראה לה שנעשה משהו לכיף.. בקיצור אנשים (ונשים כמובן ואולי אף יותר) מה לעשות?

*g99

New member
או קיי,

כמו ש"פתחתי כרטיס נוסף" רשם גם לדעתי שאלה זו מתאימה יותר לפורום "סקס". אני אנסה לענות לפי מה שאני חושבת: רד מהקטע...היא צעירה,אם לא קטינה.. היא כניראה לא בשלה לכל זה,אתה לא תהנה..היא לא תהנה..לך על משהו בטוח יותר,על אחת שבשלה ויודעת מה לעשות. g99...

safrir1

New member
נו באמת...

מה עובר עלייך מה קרה? חסרות נשים? יש כל כך הרבה שרק מחכות שניקח אותןוזה שהיא בת 18 אז מה ? היום הן מתחילות כבר בגילאי 13 (מנסיונו של אחיין שלי) אתה רואה מה קורה שאתה מנסה להיות גבר עדין ומיתחשב מה יוצא לך מזה? בסוף היא הולכת ומקבלת מגבר אחר ואתה נישאר עם הזי... ביד ולבד

למעלה