שאלה.. קורס ל-php webmaster

שאלה.. קורס ל-php webmaster

אהלן, יש לי תואר ראשון בכימיה ועובד בתחום, אחרי כמה שנים אני חושב על הסבה לתחום המחשבים.. ראיתי את הקורס הזה באתר ג'ון ברייס אשמח לקבל חוות דעת מהמבינים בפורום.. כי אני ממש לא מכיר את התחום. האם הקורס שלהם מספיק מקיף או שזה בשיטה של "תפסת מרובה לא תפסת מאומה". האם אחרי קורס php webmaster אני יכול לצפות למצוא עבודה בשכר טוב ללא ניסיון? מה טווח השכר הצפוי למסיים קורס ללא ניסיון (מינימום?) ואחרי שנה ניסיון? עד כמה קל למצוא תעסוקה בתחום עם 0 ניסיון כבוגר טרי של הקורס? כמה לדעתכם עולה וצריך לעלות הקורס הזה? (שלחתי להם מייל לברר מה המחיר). אני יודע שזה הרבה שאלות.. אז הרבה תודות למי שמשיב כמיטב יכולתו.. אשמח להבין עוד את התחום ולדעת אם זאת החלטה טובה ללמוד תכנות php. שמעתי שזאת שפה שיש לה ביקוש וחסרים מתכנתים ושניתן להרוויח יפה. אה.. והאם יש שפת תכנות אחרת שבכלל יותר עדיף ללמוד מבחינת ביקוש ושכר? זהו.. תודה חבר'ה :)

itaym02

New member
מכוון שאין לך תואר במחשבים, אתה צריך להוכיח

למעסיק פוטנציאלי שאתה יכול להשלים לבד את הידע. אם אתה מנסה להכנס לעולם הזה דרך קורס, שהוא לא ממש תאורטי, זה מראה על חוסר יכולת ללמוד לבד חומר טכני (לא משנה אם זה נכון, או לא). זאת דעתי, כמעסיק...

תודה על התשובה!

יש לי רקע במחשבים ובאינטרנט - אתרים שבניתי, ניהלתי, קידמתי וכו', ידיעת html וקורס java למתחילים שלקחתי באוניברסיטה.

סה"כ ראיתי שאני אוהב לעבוד על האתרים שלי ולשבת כל הלילה ולנסות ושוב ושוב ולחפש בגוגל פתרונות עד שאני מצליח לסדר איזושהי בעיה באתר,
כולל התעסקות בקוד.

היתרון בקורס מבחינתי הוא שאני לא מכיר בכלל את החומר ואין לי מושג מאיפה להתחיל, הם ילמדו אותי את כל הקורס, אקבל תרגילים ויהיה פרוייקט סיום.
אני מניח שככל שאיכנס יותר לתוך הנושא יהיה לי קל להבין יותר מה אני יכול לעשות בשפה הזאת ואז להתחיל לתכנת בעצמי. איך אנשים בכלל מגיעים
לתחום הזה לבד מיוזמתם? על כל פנים, "ביליתי" כבר 3 שנים שלמות באוניברסיטה, וממש לא בא לי לחזור וללמוד מחשבים 3-4 שנים. אני מחפש קורס
פרקטי שיכניס אותי לעניינים תוך שנה ופחות מזה.

gilmad

New member
יש משהו במה שאיתי אומר...

זה לא יוריד לי מהערך שלך - אבל זה יוסיף אם בא אלי בן אדם שלא עשה שום קורס והוא ממש שולט בחומר. וזה משהו שלא בעיה להגיע אליו - ספר טוב מאמזון (על PHP) אם אתה רוצה ללמוד מספר תחומים (HTML,CSS,JS,MySQL) אז מספר ספרים. ניסיון רוכשים מלעשות משהו בתכל'ס - בתיאוריה הכל עובד חלק... תיקח רעיון שבא לך לממש ולך על זה. וסתם כי קרה לי - צרפתי תמונה של מה שקיבלתי כשיניסיתי להכנס לאתר של ג'ון ברייס.

גם לי הלינק לא עובד..

אבל הפעם זה הוביל אותי לדף 404 שלהם.

אני עוד לא בדיוק יודע מה עושים עם php או איזה חומר זה כולל, אז מאיפה להתחיל לתכנת?
אני צריך בסיס כלשהו קודם. לפחות תרגילים בסיסיים שאוכל לתכנת כדי להיכנס לעניינים
לפני שאני מנסה לתכנת ברמה קשה יותר.

אני מבין בין השורות מדברייך שהרבה אנשים בכלל לומדים php לבד, איך אנשים נכנסים לתחום הזה?
סתם בנו אתר והגיעו במקרה לתכנת בphp?

מעסיקים לא מחפשים תואר או תעודה והוכחות כשהם בוחרים עובד פוטנציאלי?

agamysite

New member
יש לך גישה לתחום?

עשיתי קורס של וובמאסטר בג'ון ברייס שכלל גם PHP.

מה שאמרו לך האנשים למעלה זה נכון. בשורה התחתונה מדובר בתרגול ויישום.
לי יש תעודה שלהם ואני בקושי זוכרת איך הקוד נראה.

אבל חשוב יותר מזה. האם יש לך גישה לתחום? והאם באמת תהיה מוכן להשקיע כל כך הרבה?
אני לא אגיד לך שזה בלתי אפשרי, אבל זה מאוד קשה.
לרוב האנשים אצלנו בקורס זה נראה סינית במיוחד בפעם הראשונה שאתה מתחיל לכתוב קוד.
הקורס עצמו הוא רק הדחיפה. הלמידה האמיתית היא דרך יישום ממושך.

אם אתה ממש רוצה להיכנס לתחום פשוט תתחיל ממשהו.

שיהיה בהצלחה!!!

כפי שעניתי למגיב הראשון

יש לי רקע במחשבים ומעט בתכנות עם html וקצת java, לא תמיד כיף עם החומר המתקדם אך יכול להיות מעניין מאד.
איך אפשר להתחיל בזה (אני יכול לקרוא ספרים, אבל איך אנשים בדרך כלל מתחילים את כל הפרקטיקה?)

zeshe shoel

New member
היי, אני גם מתחום הביוטכנולוגיה

אף אחד בתחום הזה (כמעט) לא מחפש תואר במחשבים.

כל מה שמחפשים הוא נסיון, עניין ויכולת למידה עצמית.
אתה יכול לקחת קורס, זה לא מה שיתן לך עבודה, אולי יגרום לך להיכנס לעניינים יותר מהר אבל זה ש"עשית קורס" לא נותן פלוס בראיון.

בהצלחה!

זה מפתיע אותי

שלוקחים מתכנתים ב-php על סמך ניסיון, ולא על סמך תואר / תעודה / הכשרה מוסמכת כלשהי..
איך אתה נכנסת לתחום?
תודה

באגומט

New member
כמה נקודות

1. מעסיקים מברכים על כל תואר שניתן לנצל. תואר בכימיה יכול לשמש אותך בתחום. פחות כמפתח ווב ויותר כמפתח יישומים שרלוונטיים לתחום.

2. תואר במחשבים חשוב לחברות גדולות בעיקר, שם המנהלים מקצועיים ומחפשים בעיקר "שחקני צוות" שקל לתפעל. ההנחה שלהם היא שאוטודידקט הוא גם אחד שקשה לנהל ותואר מציג "יכולת ליישר קו". במקרה שלך התואר בכימיה גם יכול להועיל - הבלט אותו.

3. קורס של ג'ון ברייס בתחום הוא לא קורס שאני יכול להמליץ עליו, למעשה כמעט כל מי שאני מכיר כאן חושב כך.
אנשים רבים כאן הם מעסיקים. והם באופן כללי לא מתרשמים מקורסים כשהקרוס הוא המדד היחידי המקצועי.

4. שכח מקורס מקיף. לך על קורסים קצרים ומודלוריים שיאפשרו לך להכנס מהר לתחומים מקצועיים (אפילו עם מורה פרטי אם צריך) ומשם המשך ללמוד לבד.

5. השכר משתנה, החל מ-7000 ברוטו עד 15 ברוטו (למפתח מתחיל, חסר ניסיון, אך עם ידע מקצועי מתאים)

6. לגביך? לפי הנתונים שציינת.. המלצתי היא שתלמד java או דוטנט דווקא. לא בגלל שהן טובות יותר, אלא בגלל שאיתן תוכל ליישם ולממש את תחומי הניסיון שכבר יש לך.
רוב החברות הגדולות מבקשות בוגרי קורסים בתחומים הללו, כשהם כבר אקדמאים בעלי ניסיון בתחום אחר.

למעלה