שאלה- קומיקסים

tiltal0

New member
שאלה- קומיקסים

מישהו יכול להסביר לי מה זה הקומיקסים האלה שאני שומע עליהם שקשורים לסידרה ואיך הם קשורים לסידרה? אגב עכשיו סיימתי לראות תפרק האחרון סידרה באמת אחת הטובות אני כבר מחכה לעונה השניה...

A CharmedOne

New member
הם באים בנוסף לסדרה

יש שם קומיקסים על דמויות שונות, כאלה שמסבירים דברים שקרו בין פרק לפרק או דברים שלא ראינו בתוכנית ויש שם הרבה חנה גיטלמן
... אם ראית עד הסוף את הסדרה אתה יכול לקרוא את כל הקומיקסים ללא חשש מספויילרים.

zuder

New member
חנה גיטלמן(...)

טוב אז אתמול סיימתי לקרוא את החלק הרביעי שמספר על תולדות אשת הנפלאות שלנו... ואני חייב לציין שהייתי המום... לא ציפיתי לראות דברים כאלה בסדרה שהיא בחו"ל עוד לא סיימתי לקרוא הכל אבל אני די מאוכזב שלא הראו אותה יותר בסדרה, ככה הייתה לנו יותר גאווה כישראלים
בכל אופן אני מקווה שהיא לא באמת מתה כמו שראיתי שרשום באחד מהקומיקסים

zuder

New member
סוף סוף סיימתי לקרוא את כל הקומיקסים...

בחיי שזה היה מתיש.. ובקשר לחנה גיטלמן לפי הבנתי היא לא ממש מתה.. אלא יותר נהייתה מן ישות וירטואלית אז יש מצב שהיא עוד תופיעה.. ובקשר לקומיקס האחרון אין שום רמז שאני ראיתי שיכול להיות שאנג'ליקה היא זאת ששואבת מים מהאנשים (למרות שהיא רצתה לשלוח את קלייר לפריז והקומיקס הזה אכן מתרחש שם...) ולבסוף ספויילר קטן או שזו סתם השערה (ולא שלי) הסתכלתי בעמוד של וויקיפדיה על HEROES ומשם הגעתי לעמוד על אייזק ומשם הגעתי לפורום של NBC על איזה עמוד שמשווה בין הציורים של אייזיק לבין מה שהתרחש באמת והייתה שם נבואה אחת שעדיין לא התגשמה על יצור שנקרא Uluru שמתורגם לבלתי מנוצח ובציור רואים את הירו מנסה להילחם בו, אז משערים שם שזו אולי המפלצת שמולי ווקר סיפרה עליה, או שהיצור הזה מייצג את המאבק של הירו לשנות את הגורל ולהציל את העולם. אולורו נראה גם בקומיקס שבו אנה גיטלמן מתה בתור הציור שאייזיק צייר.. הנה הלינק למי שמעוניין http://boards.nbc.com/nbc/index.php?s=ebfdc5adbfda1ee046723070b4e40811&showtopic=711038

למעלה