שאלה צפייה...

אסיברק

New member
שאלה צפייה...

אם אני רוצה להצטרף לצפייה בסדרה האם אפשר רק לצפות בעונה השלישית (או רצוי בחלקה) בלי שיחסר יותר מדי? הכוונה - כדי ש"אהנה" מסוף העונה השלישית מה לדעתכם מינימום הפרקים הקשורים ל-2 פרקי הסיום? תודה.

SiC

New member
התשובה היא לא

כיוון שהעלילה היא דיי מורכבת, והרבה דברים שקרו בעונה הראשונה והשנייה, חוזרים לגעת בהם בעונה השלישית. לכן, אם אתה באמת מעוניין להנות את הסדרה ולהבין את המצב ביקום של הסדרה, מומלץ לך לראות את כל הפרקים כולל את המיני סידרה (שהיא בעצם הפיילוט)

Lu Tze

New member
אם ממש בא לך,

תמיד אפשר לקרוא תקצירי פרקים ב-TV.COM אבל שווה לראות את העונות המוקדמות בלי קשר.

anesthesi

New member
פעם ראשונה שאני כותב כאן (אני חושב)..

בכל אופן, זה שכדאי לראות מההתחלה - אל תיתן לזה לייאש אותך. מדובר בסדרה מדהימה ושווה לחזור אחורה למיני-סדרה ולצפות את כל הדרך. לקח לי כמה פרקים להתאהב.. אבל מרגע שאתה מתאהב, אתה שבוי, אין מה לעשות. סדרה אלילית. דווקא מהעונה השלישית הייתי פחות מרוצה.

אסיברק

New member
המממ... אוקיי אני עלול בהחלט להכריח עצמי...

לראות כמה פרקים ואולי "יקרה משהו"
... כי מפרק-שניים (+ המיני סדרה/פיילוט) שראיתי לא ממש התלהבתי (בלשון המעטה).

Lu Tze

New member
תראה עד הפרק "33"

זה הפרק הראשון או השני בסדרה עצמה. אם לא תתלהב ממנו לא יעזור כלום.

anesthesi

New member
לאשתי ולי לקח משהו כמו 7 פרקים...

בהתחלה חשבנו שהשחקנים מה-זה מכוערים, העלילה מוזרה, ובכלל לא התחברנו.. אבל אז נוצר הקליק... אבל אם לא, אז לא..קורה. :)

אסיברק

New member
תודה Lu Tze ו- anesthesi

אני באמת אתחיל לראות מהפרק "33" ונראה לאן יוביל העסק.

zoetrope

New member
יש שני סוגים

של סדרות - episodic ו-serial. הסוג הראשון מורכב מפרקים עצמאיים לרוב, בה עלילה של פרק לא ממש משפיעה על הפרקים שאחריו. גלקטיקה היא מהסוג השני, בו יש עלילה רחבה (arc) שמתפתחת, לפחות חלקית, כמעט בכל פרק. אין בכלל דילמה, לפי איך שאני רואה את זה.

למעלה