שאלה צעירה

The new me9

New member
שאלה צעירה

שאלה מוזרה, בכל זאת אמיתית (אודה להתייחסות רצינית)

אני בד"כ אקטיבי. הייתי אתמול עם פסיבי עם בחור מסוים.

הוא די מצוייד. די כאב לי. עברו כמה שעות. הכאב פחת, אבל אני מרגיש פיסית שהרקטום התרחב.

סקס כזה יכול לגרום לנזק כלשהו? טחורים?
יכול להיות שזו התחרבות בלתי הפיכה?

אני מצטער על השאלות הצעירות.
אני בחור ממש טרי מחוץ לארון.
זה מרגיש לי כמו שאלות של ילדים קטנים ב"מעריב לנוער".
בכל זאת העדפתי לשאול.

Wrecker

New member
אין בושה לשאול

ואתה יכול להיות רגוע, מפעם אחת אין שום נזק או שינויים,
יש כאלה שהכל חוזר מהר מאוד ויש כאלה שקצת יותר זמן.. בגדול - הכל בראש.
מוזר גם שאתה אומר שאחרי כמה שעות עדיין כאב לך, זה אומר שלא עשיתם את זה נכון. כנראה לא מספיק חומר סיכה או משהו...

פעם ראשונה, ללא תרגול "מקדים"

ולהוא גם היה זין גדול, כלומר כאב לו כבר בחדירה וכאב לו ככל הנראה גם במשך החדירה.
מזכיר לי את הספר "סיפורה של O" יש שם תיאור מפורט איך להרחיב את פי הטבעת, היא הולכת שבועות עם מתקן נעוץ ברקטומהּ עד אשר היא מוכנה

כן, לכן הומואים הולכים רגליים צמודות

כדי שהמעיים לא יפלו

איכססססססססססססססס

לא יפה!!!
אבל תכלס, יש סכנה שהמקום יאבד מיכולתו החשובה להיסגר...?

|לא מאמין ששאלתי את זה|

Wrecker

New member
וברצינות

אם לא עושים אתזה באופן אנטנסיבי של כמה פעמים ביום וכו' (לא חושב במישהו מסוגל בכלל בכל זאת לפעמים צריכים לצאת משם גם דברים)
אז יכול להיות שהסוגרים יאבדו לזמן מה את התפקוד שלהם..
באופן סטנדרתי גם אם תעשה פעם ביום בצורה סבירה (לא באופן אגרסיבי) אני חושב שעדיין לא צריכה להיות בעיה.. אבל תכלס כמה באמת עושים את זה באופן יומיומי, הממוצע הוא בין פעמיים לשלוש בשבוע וגם זה אם מבצעים רק חדירות בכל אקט.

לידיעה כללית - הומואים עושים פי2 יותר סקס מזוג סטרייטים.

Wrecker

New member
מתרחב ברמה נמוכה

הגוף עם הזמן מתרגל לאקט, יותר נכון המוח מרפה יותר את השרירים.
זה לא שבשלב מסויים לא יכאב יותר בכלל, אבל יהיה הרבה יותר קל..
מה שכן אם בזמן האקט עצמו עדיין כאב\שורף וכו' תדעו שמשהו כנראה לא נכון, או חוסר בסיכה או שלא הרחיבו כראוי לפני או שיערות\היגיינה ,או שאתם פשוט לא נהנים מסקס אנאלי חח

white star

New member
אני אשתדל לא להיכנס לגרפיקה

אבל שרירי פי הטבעת שלך עד היום היו מורגלים לפעילות בכיוון אחד בלבד.
עכשיו הוספת כיוון נוסף.
הם מאוד לא רגילים לזה לכן הכאב וההרגשה של ההתרחבות.
בשורה התחתונה - ההרגשה תעבור ותתעלם מהשטויות שפסיביות אובססיביות אמרו פה לגבי הרחבה - בשביל להרחיב יש אביזרים מתאימים

ItsikH

Member
זה לא צריך לכאוב לגבי התרחבות - ממש לא.
לגבי טחורים - ממש לא סביר

אבל באופן כללי, אם כואב - צריך לשנות משהו, יותר משחק מקדים, יותר חומר סיכה - אין סיבה שזה לא יפתר, אפילו אם הוא מצויד. בה במידה כשאתה אקטיבי אז כדאי שתשים לב באותו אופן... הכאב בהחלט מרמז על בעיה, יכול להגרם דימום או פצע, לא משהו שצריך להדאיג בד"כ אבל גם לא משהו שצריך לקרות בסקס.

תרגע אבא'לה הכל בסדר

תשמע חור התחת זה שריר, יענו הוא מתכווץ בחזרה. אבל יש 2 בעיות בענין:
1. שמרנות - אם לא תרגע מזה שנכנס לך (כי אתה רגיל שיוצא לך) תכנס לסטרס נפשי ומתח נפשי, אז כל המערכת שלך שם תהפוך לרגישה, וטחורים זה ענין של זמן.
2. אבולוציה - אם תרגע מידי ותלמד להנות מהחפירה, תתחיל לחפש יותר גדול ויותר חזק...ככה נוצרים פיסטיונריים, ואז אצלם הבעיות הן יותר בתוככי המעיים ולא בגימור המכווץ...
יש חסידים לשתי הבעיות האלה שמבחינתם זה לא בעיות...
בכל מקרה אתה צריך לעבוד על הקטע הפסיכולוגי של הדו-סיטריות החדשה שגילית...ותפסיק לאכול חריף, תירס, קטניות וכל מה שיוצר כיסי אויר...
[אני אעצור כאן כדי שהמנהלים לא יעצרו אותי על מגעילות]

למעלה