שאלה - צומת ביל"ו

שרון58

New member
שאלה - צומת ביל"ו

אני רוצה לקפוץ לשם בשבת, לא הבנתי האם כל החנויות למידות גדולות שקיימות שם הן חנויות עודפים. אלו חנויות יש שם, אם אני זוכרת נכון, עונות, מתאים לי, אולי ורדה ולילית ואולי גם קרייזי ליין. תודה מראש ומתנצלת על כל הקושיות. שרון58

החורזת**

New member
שרון, חלקן הן חנויות outlet

כמו מתאים לי. עונות יש גם חנות רגילה וגם עודפים. אבל בכל החניות ויש את כל אלה שציינת וגם ג'אמפ, כרגע עושות מבצעי סוף עונה עם הנחות ומבצעים משמעותיים ביותר.

שרון58

New member
איפה זה בדיוק

עכשיו התברר לי שהחברה שאמורה לדעת איפה זה, לא יודעת. תודה

שרון58

New member
בינתיים כבר גיליתי, אשמח אם

תוכלו להגיד לי אלו חנויות שמתאימות לצרכינו יש שם.

DREAM111

New member
כל אילו שציינת והוסיפה החורזת את

גאמפ. שאת מגיעה לשם יש שילוט בכניסה של כל החנויות תעברי על הרשימה ותראי מה מתאים לך. קניה מהנה.

רק דבר אחד קטן שרון

מאוד לא מומלץ להגיע לשם בשבת ועוד במיוחד בשבת הקרובה השבת האחרונה של הילדים לפני הלימודים תמיד עמוס שם בצורה מזעזעת בשבתות אז השבת הזאת בכלל המשמעות של החנויות מבולגנות עזרה נורמלית לא תקבלי המבחר נמוך יותר בקיצור כאב ראש אחד גדול בכל מקרה קניה מהנה מזאת שממליצה להגיע בכל יום אחר מאשר שבת

החורזת**

New member
טוב אז במקרה הייתי שם היום.

התחלתי בעונות כשבאתי עם החלטה שטני מחפשת חולצות טוניקה (עם צווארון וכפתורים. אז המבחר היה דל במידה שלי (6), ולמרות שהמחיר היה מפתה 59 ש"ח, לא קניתי כלום, כי הן נראו עלי כמו חלוק. משם עברתי ללילית וורדה.שם המבחר גדול ולא תאמינו, לקחתי שתי חולצות במידה 3. החולצות הן מבד שנופל מאוד יפה על הגוף, אחת פרחונית והשניה עם עיטורים. המחיר לא היה זול, אך לאחר 40% הנחה, השארתי שם 350 ש"ח בשני תשלומים ללא ריבית. אני חושבת שזה שווה במיחד שאלה חולצות שמתאימות הן לעבודה והן ליציאה בערב (לא לאירוע, אך לבית קפה, מסיבה וכו'). המוכרת היתה מאוד אדיבה וממש יצאה מעורה להשביע את רצוני. וכל המידות היו תלויות לתפארת בחנות. בג'אמפ וקרייזי ליין לא ניסיתי כי אין להם את המידות שלי ועל מתאים לי פסחתי.

תתחדשי

ואני עדין לא נתקלתי שם בחנות המסוימת הזו של לילית ורדה במוכרת לא סימפטית או נחמדה הם תמיד עושות את המקסימום הייתי שם יחסית לא מזמן והיתה להם פתיחה מחודשת היה כדאי ואת האמת גם עובדות מתאים לי בסניף זה !!!

Agalgala

New member
שאלה שאלתית..................

האם את יודעת עד מתי החנויות פתוחות שם בערב?! תודה, גל

שרון58

New member
לפי בירור טלפוני במתאים לי פתוח

בשבת 10:30-22:30, עוד לא הייתי הביקור נדחה לשבת הבאה, אנחנו חושבת להגיע בשעות הצהריים 15:00-16:00 האם נראה לכן שיהיה פחות עמוס?

למעלה