שאלה צבאית!

שאלה צבאית!

מה הפרופיל הכי גבוה שאני עם אפילפסיה מינורית(ממשששש מינורית) יכול להוציא? בהנחה שאני אתגייס אני אהיה כבר שנתיים וחצי-שלוש בלי התקף?

תיקון

אין תמעיט בערך האפילפסיה שלך, תהיה מאושר שהיא מינורית. אין אפשרות לדעת את מצב האפילפסיה ברגעי מיבחן, יכול לעבור כמו כאילו כלום, אבל יכול להתעורר. יש דוגמאות לשני הכיוונים פה בפורום. גם אנשים ללא סימנים אפילפטים מיצטרפים ברגעי מיבחן לחבורתנו. הצבא זה רק שלש שנים אבל אני מאחל לך חיים ארוכים, וחבל שביגלל פזיזות תיסבול שנים רבות. לצבא לא איכפת, וקשה מאוד להתנהל גם באזרחות במערכת הרפואית, אז תהיה אחראי על עצמך שמור על עצמך , אל תתלהב,ואל תגיד מינורית. תקבל 45 .

אז ככה..

עברתי את רגעי המבחן והכל אני כמעט חצי שנה מאוזן.. אה ואני בן 16 בכלל.. אל תגידו לי שיש לי זמן עד לצבא! כי זה משנה תוכניות מעכשיו..

מה זה מינורית?

שההתקפים שהיו לי לא כללו קצף,הכחלה,איבוד הכרה וכו' הם כללו איבוד כיוון לבין 3 עד 5 שניות. זה הכל.. והבנתי שהכי הרבה שאפילפטי יכול לקבל במקרה הטוב ביותר זה 72

tropical888

New member
יפתחת אקא אינפלואנס שלום

תתאר לעצמך שבעת נהיגה (כאשר אתה נוהג) יהיה לך התקף "מינורי" כהגדרתך אתה חושב שגם אז יסתכלו על זה כך???? אין לך את ההתקפים הגדולים - גראנג מאל כי אתה כנראה לוקח כדורים שמאזנים לך את העניין. ושמח שכך הדבר . וההתקפים שיש לך עכשו של איבוד כיוון לא מפריעים לך? כי גם בהם יש אפשרות לטפל על כדורים. אני שרתתי גם שרות מלא ללא התקפים והייתי מאוזנת לחלוטין והפרופיל שלי היה 45. יום טוב ושרות נעים

tropical888

New member
דרך אגב גם התקף של איבוד כוון

ל-3 - 5 שניות נקרא התקף במיוחד אם מדובר ברשיון נהיגה

אמרתי ש..

לפני כחצי שנה היה לי את ההתקפי ניתוק.. אני מאוזן(טגרטול) יותר מחצי שנה בלי שום התקף.. לא היה לי גראנד מאל אפעם בחיים

התקף ניתוק זה התקף

וניראלי שבצבא ידגישו את זה יותר.. כי זה אומר שאם חס וחלילה בזמן השירות יהיו לך ניתוקים, התפקיד שלך צריך להתאים לזה.. והתפקידים שיש לא חייבים להיות רעים ולפעמים אפילו מעולים. ממליצה שברגע שיש לך פרופיל ונתונים תברר איזה תפקידים אתה יכול לעשות עם הנתונים האלו ולברר מה הכי כדאי ונשמע טוב, ואם יש משהו שאתה כבר רוצה לעשות אפילו יותר טוב..

AKben

New member
אממ. איבוד כיוון?

טיפה מלחיץ אותי המינוח, כי אצלי יש איבוד כיוון תמידי תוכלו לפרט?

אולי אתה מתכוון לתחושה של בלבול?

בכל מקרה הכי טוב שתכתוב בבית על דף את הדברים בצורה מסודרת ועוד יותר חשוב שלא תלך לבד לנוירולוג או לכל מומחה אחר לצורך העניין,יש לכולנו לא רק לאנשים עם אפילפסיה נטיה להתרגש מאוד מול מומחה ולא להשמיע את כל מה שהתכוונו להגיד.העובדה שאתה מאוזן בעזרת טגרטול מצויינת.

למעלה