שאלה פשוטה

hadar 25

New member
שאלה פשוטה

אני וחברי, לאחר שנה קשה בגלל סיבות חיצוניות קרסנו וכעת אנו בהפסקה...ממילותיו אני מקבלת את התחושה שאני האחת בשבילו והוא רוצה אותי גם כאשתו לעתיד אך כעת אנו נחשבים פרודים לתקופה זמנית. רציתי לדעת האם אתה יכול לראות את מידת הסיכויים שבאמת נחזור או שצפויה לי חזרה לקופה של רווקות בקרוב (נכון לעכשיו קבענו "כביכול" חזרה בעוד מספר שבועות) ,או בכלל קשר חדש באופק,עם אדם אחר לגמרי... תאריך לידתי 81\7\28 ושלו 81\7\4.אני הדס והוא ניר. תודה ושבת שלום.

משה רון

New member
סיום תקופה

נראה שהקשר הזה מיצה את עצמו.חזרה תתכן לזמן קצר אבל לצערי אני צופה פרידה סופית.קשר חדש צפוי בטווח של חצי שנה.

hadar 25

New member
בקשר לתגובתך

מעניין אותי על סמך מה אתה אומר את מה שאמרת..האם זה על סמך הנתונים שנתתי לך (שמינו והתאריכים...) או שמעבר...האם אתה מסוגל להרגיש את האדם שכותב לך ולחזות דברים כאלו רק מאינטואיציה? איך אפשר לחזות משהו ככ מדוייק לכאורה רק מאותם נתונים?... לפני כמה זמן פניתי בפורום זה ושאלתי אותך מספר שאלות על הקשר ולא אמרת משהו אחד פאסימי,מעניין אותי איך (באמת..אני לא צינית) בתרופה ככ קצרה זה השתנה... אני באמת מעוניינת לדעת ,אין פה נסיון למתוח ביקורת... תודה רבה.

משה רון

New member
הסבר קצר

אני מניח שכשאת פונה אלי בפורום ושואלת על הזוגיות בהסתמך על תאריכי הלידה,את מבינה ומצפה שהתשובה שלי תהיה על סמך הנתונים האלה, נכון? איך זה פועל זו כבר תשובה ארוכה ומורכבת שמשמעותה לימוד נומרולוגיה. אני לא פועל על בסיס אינטואיציה אלא על בסיס נתונים שאני מפתח ומרחיב מתוך תאריכי הלידה ושמות האנשים. בזמנו כשפנית בשאלה לגבי תשובת נומרולוגית מסויימת,התמקדתי באפשרות התיאורטית מקצועית לחזות גירושין בוודאות(הדגש על בוודאות) בעוד מספר רב של שנים.בתשובתי לא כתבתי משהו פסימי לגבי הזוגיות שלך אבל גם לא כתבתי משהו אופטימי.למעשה לא התייחסתי למצב הזוגיות אלא לשאלתך לגבי הנומרולוגית.לכן, שום דבר לא השתנה בתקופה קצרה.

hadar 25

New member
תודה

אני מניחה שפשוט קשה לי לשמוע את זה... מוזר לחשוב שהכל ככ קבוע מראש מבלי יכולת לשנות,גם אם ככ רוצים אוהבים ואפילו מתאימים.... תודה רבה.

למעלה