שאלה פשוטה

lidor30

New member
שאלה פשוטה

השחקן הכי גרוע בקבוצה (גם אם מכלילים את זגורי) הוא סליי. אחד הישראלים הכי טובים היום בתפקיד שלו הוא ששון. אם ששון יגיע לירושלים בעונה הבאה יוכל לבוא עוד זר, אולי עוד פורוורד. למה לעזאזל אף אחד לא חושב על זה? ונסיים בברכת הצלחה לצסק"א, טאו וברצלונה ושתהיה שואה למכבי. המשך ערב נעים לכולם.

lidor30

New member
...

ושלא נדבר על פרקר, שלמרות הגיל ולמרות המחיר, שווה להשקיע עליו הרבה, גם בשביל להעיף אותו מהאייזנצגרופן וגם בשביל שיביא לנו אליפות.

lidor30

New member
וליפי הנפש ששואלים...

כן, אני יודע שעוד מעט יום השואה, ולא, אני לא מתבייש.

z dead

New member
מה אתה יותר

דפקט או דביל? :) אתה גם שואל וגם עונה לעצמך,וגם בין לבין מדבר שטויות :) אתה מנסה לעשות פרובקציה עם "שואה למכבי" בצורה מפגרת ואז מנסה לא לצאת אידיוט ויוצא יותר אידיוט :)

lidor30

New member
אני לא מנסה לצאת דביל ולא דפקט

ולא הבנתי את פשר הסמיילים בסוף כל משפט. אני שואל שאלה פשוטה, למה אף אחד לא חושב על ששון? למה אף אחד לא חושב על פרקר? ואני לא מנסה לעשות פרובוקציות, אני לא אחד שמחפש תשומת לב, זה מה שאני חושב על מכבי.

z dead

New member
אמ...

חשבו על ששון והוא החליט לחתום במכבי,אדלשטיין דווקא כן רצה אותו. ששון במכבי הוא שחקן משלים ונותן משחקים סבירים,לירושלים זה לא היה מספיק אין למגדל את פרקר וויציץ שתוכל להרשות לעצמה שחקן כמו ששון בחמישיה בתור 3... ששון לא מוריד כדור ברמה מספיק טובה עבור 3,וחלש מידי עבור 4..לכן הוא מתאים למכבי ול10 דקות משחק בתור הפתעה,לא יותר. ששון לנצח יישאר שחקן משלים ולא כוכב,פשוט אין לו את זה. ואם אתה חושב שסליי גרוע בתור 3-4 בי-ם אז תתפלא אבל ששון היה מגדיר מחדש את המילה גרוע,סליי 3 יותר איכותי מששון,ובתור 4 שניהם לא מתאימים...שלא לדבר על העובדה שסליי הרבה יותר אתלט,ולו היה משחק בעמדות הרגילות שלו בכל שאר העונה היו רואים שמדובר בשחקן טוב שצריך לשחק כ2-3 ונותן קליעה מעולה מכל הטווחים + פוסט על גארדים ששומרים עליו,שלא לדבר על העובדה שששון חור בהגנה,ואילו סליי שחקן הגנה חכם מאוד,עם חילופים מדהימים לאחר פיק אנד רול וניצול יתרון הגובה שלו על מספרי 2-3 אצל היריבה,מה לעשות שהוא לא 4 ולדרוש שישמור על כאלה אצל היריבה זה טפשי...בדיוק כמו שששון לא יכול,סליי גם צעיר משששון ב4 שנים בערך וחוזר אחרי פציעה ויותר מהכל בפעם הראשונה באירופה,בפעם הראשונה בקריירה שלו כשחקן שאמור להיות מוביל.. "שואה למכבי" ולאחר מכן הודעה שבה אתה מודיע שאתה לא מתבייש זאת לא פרובוקציה? בסדר...

lidor30

New member
השאלה שלי התכוונה לעונה הבאה

זה שששון שחקן משלים במכבי זה ברור לי, אבל בנהריה ובגליל הוא היה הרבה הרבה יותר ממשלים. אז נכון שאין מה להשוות קבוצות כמו מכבי והפועל לנהריה של אז, אבל עדיין. בכל מקרה, הכוונה שלי הייתה להביא זר נוסף שישחק בעמדה של ששון ולא להשאיר את ששון כפורוורד ה"מרכזי" בקבוצה. ההחלטה לקחת שחקן שחזר מפציעה, שמשחק פעם ראשונה באירופה, שאמור להיות שחקן מוביל בפעם הראשונה בקריירה שלו ובעמדה כל כך חשובה, בעונה שאמורה להיות "תחילתה של המהפכה" בירושלים, היא טיפשית בלשון המעטה. אה, אגב, סליי קטן מששון בשנה.

z dead

New member
סליי בן 23-24

ששון בן 27-28 לא? אז איך שנה? או שאני טועה... וכן ההחלטה להביא שחקן אחרי פציעה,בפעם הראשונה באירופה,ועוד שיהיה שחקן מוביל בפעם הראשונה בקריירה שלו למרות שני הסעיפים הקודמים היא מפגרת ואדלשטיין יצא אידיוט,אבל זה אדלשטיין אידיוט ולא סליי שכ"כ גרוע כמו שתארת.

Fantasy WRC

New member
תשובה פשוטה-קנטור הרס את המשחק!!!!!

קנטור, קנטור, קנטור, קנטור, קנטור, קנטור, קנטור, קנטור, קנטור, קנטור, קנטור, קנטור הוא הבעיה.. הכל היה טוב עד שהוא נכנס למשחק... פחדן עלוב.... דרך אגב, מי מכם ראה את דון שימעון מדבר עם שופטים במחצים ליד מדרגות????

כן קנטור הבעיה.

אם הוא לא היה אצלנו היינו יכולים לקחת את האליפות ולעבור את דינאמו ביול"ב! איך לעזאזל לא חשבנו על הבעיה הזאת ??

למעלה