שאלה פשוטה-

Reign Of Chaos

New member
שאלה פשוטה-

לבגוד רק בשביל הסקס- כן או לא? כלומר, אם הבגידה נעשית רק לשם סיפוק היצרים ואין בה שום מרגיש רגשי (אפילו הליכה לזונה)- בסדר או לא?

שאייאן

New member
תזכיר לי את זה כשאני ישרופ לך תבית.

ישאלו אותי...למה עשית את זה לעזעזאל...אתה לא יודע שלא יהיה לו לאן לקחת תמיואשות עכשיו? ואני יענה שוואלה...היה בא לי..אז זה בסדר...

הולמס 30

New member
וואלה, שאייוש

התחלת לשרוף בתים? אולי תסתפק רק בלהרוס אותם כך זה ישפיע רק על בית אחד בכל פעם, יו נואו

שאייאן

New member
להרוס בתים אני משאיר לך .. :)

ואיי דונא נואו יו נואו ...יא מתלקלק באנגלית

תשובה פשוטה

אני מאחלת לך שיבגדו בך ב2 סוגי הבגידות כדי שתוכל לבחון מה נראה יותר בסדר ממה

מה פתאום????!!!!!!!!!!!!!

בגידה נראית לך בסדר? נראה לך הגיוני שבת הזוג שלך תבגוד כי בא לך להזדיין עם מישהו שהוא לא אתה?

חיובי ואף מומלץ? תגיד לי, אתה בסדר?

בגידה היא חיובית ומומלצת....היא גם הגיונית, לא פוגעת כלל, נסלחת ומובנת. כן, בן/בת הזוג שלך רצה/רצתה להזדיין עם מישהו אחר.... לגמרי מובן WHAT THE FUCK??????????????????? מה נסגר איתך בן אדם???

מאזנים

New member
הנה התשובה

נושא הבגידה הינו עתיק יומין. מה נחשב לבגידה? האם אתה מעוניין ביחסי מין יותר מאשר זוגתך? והאם זוגתך לא מוכנה לענג אותך? בעיני אין דבר כזה שנקרא בגידה - זהו שיפור איכות חיים. אתה רוצב סקס, סבבה, לך תתפרק ותחזור לזוגתך. אל תשכח להגן על עצמך מפני מחלות. והליכה לזונה - כבר בימי קדם הותרה כל עוד נעשתה בעיר זרה בחושך. לסיכום - כל עוד אתה עושה זאת למטרת סיפוק צרכייך הפיסיים, ודואג לא לפגוע באחר, זוהי לא בגידה.

רגע...

אז לפי מה שאתה כותב, אם זה נעשה בהסתר זה לא פוגע באדם השני, וזה פותר את ה"בעיה"? מעניינת צורת החשיבה הזו...אני ממש מאחלת לך שלא תקום בוקר אחד ותבין שבן\ת הזוג שלך חי\ה חיים כפולים ללא ידיעתך. נראה לי שאז מבינים כמה שזה כואב ולא שווה את זה. בכלל,למה למעול האמון של אדם אחר? חסר לך משהו? תגיד לו ואם זה לא מסתדר תפרקו את החבילה. לא מצליחה להבין אנשים שמסוגלים לחיות כך חיים כפולים ולקחת את זכות הבחירה מאדם אחר (במיוחד כזה שהם טוענים שאוהבים...)

למעלה