שאלה פשוטה

שאלה פשוטה

מה מכשפים יכולים לעשות? כאילו בתכלס. פתחתי כמה ממאמרי הפורום ונכנסתי לכמה אתרים ונראה שכל העצות למתחילים[ואני מאוד מתחילה - אני לא יודעת כלום] זה להרגע, לשלוט באנרגיות שלך וכדומה. ואני שואלת: זה רק למתחילים ככה? מה הדבר הכי גדול שמכשף יכול לעשות? לעוף? להזיז דברים בעזרת מבט? אלו הם רק אשליות שלי או שזה באמת אפשרי? הרבה אנשים רוצים כישוף אהבה וראיתי שפה עונים להם: במקום לכשף מישהו שיאהב אותך, עדיף לך להפנות את כל האנריות אליך, שאתה תרגע. אז כל העניין מסתיים בלהרגיע את עצמך? ואם אני לא רוצה להרגע? אני רוצה לדעת מה הדבר הכי גדול שאפשר לעשות, ואל תגידו לי "הכל" כי לכל דבר יש גבול. אני שואלת בשיא הרצינות אז אם מישהו יענה לי ברצינות גם כן - אני אשמח מאוד.

EvilFlame

New member
כל מה שאת רואה עושה ומרגישה זה

אשליה של המוח. הנסתר רק עוזר לשלוט בזה. מי שיש לו קצת ידע (ואולי גם ניסיון) יכול לעשות מה שהוא רוצה איך שהוא רוצה. הכי גדול שאת יכולה לעשות? תלוי מה את מגדירה כהכי גדול? בכישוף אפשר לעוף עם יודעים איך. אפשר לרפאות מחלות קטלניות עם יש מספיק יכולת ועוד דברים. להרגע ושליטה באנרגיה הם בכללי מה שצריך זה להאמין שאת יכולה לעשות את הדברים האלה.

DTfromBT

New member
מממ

לעוף לא, להזיז דברים בעזרת מבט? תלוי המשקל, והמצב בו נמצא העצם... מה ניתן לעשות? בואי נגיד ככה, בגדול, הרבה - אפשר למשל לזמן רוח של תאווה ולגרום לבחור שאותו את אוהבת ונמצאת באותו הרגע ליד לחשוק בך ממש ממש, כך שהתדמית שלך במוחו תשתנה מ"ילדה אותה אני מנצל בשביל לזיין את החברות שלה" למשהו כמו"יאאא, איזו כוסית, ואני ממש רוצה אותה" - לדוגמא, כמובן. או אפשר להעמיס כל-כך על בנאדם אם תמצית אנרגיית מוות, שהוא ימות - מייד, ללא לחקות, שום דבר כזה... או, אפשר גם לגוון ולגרום להווצרות של סרטן באותו האדם... אפשר לגרום למישהו לראות משהו שלא שם, למשל, לעשות את עצמך ליפה יותר, או לגרום לאשליה גמורה בעיניי אותו האדם. יש הרבה דברים שניתן לעשות, אבל בגלל שזה תחום כזה, קשה מאוד להתקדם, יותר מבתחומים אחרים, יהיו פעמים שאת מנסה לעשות כישוף 100 פעם, ולא הולך לך, פשוט לא הולך, אז את חוזרת על כל אחד(אשר את כמובן רשמת לפני לעשות, ואת התוצאות) ומסתכלת ומנסה להבין מה לעזעזל לא הולך כאן, ובגלל שזה מאוד אישי (הדרכים בהם אנו חשים את המאגיה, האינטרקציה אם האנרגיות) גם קשה מאוד למישהו שיודע, חעזור לך.

למעלה