שאלה פשוטה

toronto8

New member
שאלה פשוטה

מישהו יודע האם יש הגבלת זמן להפקדת הדרכונים מהרגע שקיבלתי מכתב לבוא להפקידם? (בלי קשר למגבלה של השנה מיום הבדיקות עד הלנדינג).. אני פשוט רוצה לעשות ויזה לארה"ב לפני וזה לוקח זמן... אנא מכם תשובה פשוטה..

אני כבר חושש לענות, אבל אני אנסה

הסיפור המקובל אומר שאם יש לך ויזה להגירה לקנדה בדרכון, אז האמריקאים לא יתנו לך ויזה. מבחינתם זה סימן לזה שאין לך קשר למדינת המקור שלך ואתה רוצה לעזוב, אולי לארה"ב (מי שישמע איזה מציאה). לכן... השבוע-שבועיים שיקח להם לאשר לך את הויזה לארה"ב, לא זה מה שישבור את השגרירות הקנדית, אבל בכל מקרה: 1) תשאל אותם 2) כל יום שאתה מבזבז ולא הולך לשגרירות האמריקאית, זה יום מבוזבז. (היום בכלל לא הולכים, עושים את זה דרך סוכן נסיעות)

toronto8

New member
שוב אותה שאלה- ממהה יהיה ??

תודה על הפרטים . עדיין לא קיבלתי תשובה - האם מישהו יודע האם יש הגבלה של זמן להפקדת הדרכונים מיום המתכתב שמבקש לבוא להפקיד? תודה

TC1979

New member
הייתי במצב דומה

למיטב ידיעתי אפשר "למשוך" את השגרירות הקנדית עד 3 חודשים. ויזה לארה"ב לוקחת בערך 3 שבועות. בהצלחה.

TC1979

New member
גם אני הייתי במצב דומה

למיטב ידיעתי אפשר "למשוך" את השגרירות הקנדית עד 3 חודשים. ויזה לארה"ב לוקחת בערך 3 שבועות. בהצלחה.

toronto8

New member
פרוסט -מס' טלפון

מישהן יודע מה הטלפון למענה אנושי -לא קולי של השגרירות. לי יש 6363300-וזה רק הדעות מוקלטות. אני בסך הכל רוצה לדעת תוך כמה זמן אני חייב להפקיד את הדרכונים מיום המכתב...

למעלה