שאלה פשוטה....

Talg123

New member
שאלה פשוטה....

מה אני צריך לעשות כדי לשכוח? אנחנו כבר חודש לא ביחד ואני לא מפסיק לחשוב עלייה זה דיי מחרפן אותי... אני אוהב אותה אבל עם הזמן אני גם מתחיל לשנוא אותה יותר ויותר... אני פשוט רוצה להפסיק לחשוב עלייה וזה לא עובד כלכך...

ערב טוב....

מצטערת לאכזב אותך אבל אין מה לעשות כי הרופא הכי טוב הוא הזמן...ומי כמוני מדברת מניסיון שהתחננתי מול הכותל ..מול כיפת השמיים... מול הקיר שאני מתחננת לשכוח אותו...ולא חודשים לא הלך לי.. והנה שוב אנחנו בקשר... שאין לי מושג לאן זה מוביל..משחק/אמת אבל אני לא יכולה לסרב ללב שלי או לתת לריאות שלי אוויר לנשימה כי זה ממש ככה, אבל תשמע אם זה נועד להיות תאמין לי שלא משנה מה תעבור ומה יהיה אם אתם גורל אתם תחזרו להיות ביחד... ושוב כותבת בצער שביקשת להפסיק לחשוב עליה...אתה לא תוכל לעשות את זה כי אין עדיין המצאה להוציא משהו או מישהו מהמחשבות... אבל יש לי שאלה...ניסית ליצור איתה קשר בטלפון או הודעה? או שההיפך? הייתם חברים בפייס, ואתם עדיין חברים בפייס? אם תשתף אותי כאן בפרטים אני אנסה לתת לך טיפים עד כמה שאפשר..אוליזה יקל עליך..תשתף יותר..תכתוב יותר... תשפוך את ליבך כמה שיותר מחכה לעדכונים :)

Talg123

New member
אז ככה...

אין לי פלאפון כבר קרוב לחודש(יומיים אחרי שנפרדנו). יש לי אותה בפייסבוק אבל אנחנו לא מדברים אני לא רציתי למחוק אותה כמו ילד קטן אבל שמתי אותה במצב שהיא לא תראה אותי מחובר אף פעם ואני לא אותה. והאמת שעד לפני יום שבת האחרון יצא לנו לדבר פה ושם בטלפון. ומאז יום שבת לא דיברנו פעם אחת... היא לא ניסתה ליצור קשר או משהו... וכל הקטע הזה של לצאת ובלה בלה בלה... אני עושה את זה רוב הזמן וזה ממש לא עוזר לי שאני יוצא אני חושב עלייה מלא...

sweetjane1982

New member
תמשיך לצאת, תמחק את המספר שלה מהנייד

ותדפוק לה בלוק בפייס- זה לא קשור לילדותיות, זה קשור לבריאות הנפש.

Talg123

New member
חחחחחח

אני מכיר תמספר שלה בעלפה... וגם אמרתי אין לי פלאפ]ון כבר חודש אז בכל מקרה היא לא יכולה להתקשר אליי

Orlandosha

New member
לפי השאלה שלך, אין סיכוי שאתם חוזרים..

אם זה המצב, תעטוף את עצמך בסביבה חמה נעימה ואוהבת, תבלה רק עם מי שעושה לך נעים בנשמה, אני באופן אישי לא פוסלת אופציה של לישון הרבה - בהתמודדויות מסויימות זה עושהנ את העבודה, מצד שני אם אתה מתחיל לשנוא אותה והקריזה חזקה, יש מצב שפעילות גופנית מאומצת תפרוק ותרגיע: הליכה, ריצה, שק אגרוף.. באופן אישי כיסחתי וירטואלית כמה וכמה גברים בחיי ככה.

אתה צריך

לתת לזמן לעבור. ברור שלא קל לך עכשיו, וכל המחשבות מתרוצצות בראש, והכל טרי, וכל דבר מזכיר לך אותה ואת מה שהיה. עם הזמן זה יתטשטש ויהפוך ליותר קל.

למעלה