שאלה פשוטה

djDino

New member
שאלה פשוטה

חבר שלי שאל אותי שאלה ולא ידעתי לענות לו... האם רמקולים מוגברים דורשים מגבר ? יש בשביל מה לחבר להם מגבר? ואם אני כבר שואל על רמקולים - ג'ימיני זה טוב? ואם אני מחפש רמקולים מוגברים אז מה מומלץ?

alexkarpel

New member
ברמקולים מוגברים יש מגבר בנוי ברמקול

ולכן הוא מוגבר ואינו זקוק למגבר

dj mango

New member
אם מאתה מחפש משו פשוט לך על..

פרוטק (protech) אמינים ומספיק איכותיים מה שגם עכשיו יצא הדגם בחדש בעוצמה של 500 וואט rms אני ממליץ בחום . אם אתה מחפש משו יותר יקר זאת כבר שאלה שאלה של תקציב כי יש מותגים שעולים יותר וגם טובים יותר אין ספק חתימה טוב ושנת עבודה פורייה ומוצלחת

ברור שרמקול מוגבר לא צריך מגבר

יש בתוך הרמקול כבר מגבר פנימי . הרמקולים מתחברים ישירות לפלטה עם כבלים אקס אל אר . תראה מהמוגברים הזולים באמת הייתי ממליץ על הפרוטק . מהיקרים הייתי ממליץ על RCF אני גם עובד עם כאלו . שיהיה בהצלחה . WWW.DJAMIRCOHEN.COM

dj mango

New member
rcf זה איכות ..

מדובר על 200 וואט?? אם לא אז על כמה ולאיזה שימוש אתה קונה אותם

djDino

New member
230

230 W ולשימוש במסיבות , מדי פעם מסיבות בשטח - יער.

mb13

New member
יש לי RCF

2 זוגות של 12 וזוג אחד של 14 אני ממש מרוצה יש לי את 12 7 או 8 שנים טפו טפו בלי בעיות סאונד מעולה אני ממש מרוצה.....

dj mango

New member
שמע לדעתי הם חלשים בשביל

מסיבות בטבע לכמות אנשים

djDino

New member
כן?

אתה ממליץ לי לקנות 2 יותר חזקים של PROTOCCH מאשר של RCF אבל פחות וואלט? למען האמת , רוב המסיבות הן ביער.

mb13

New member
לא שמעתי על מוגבר שיכול

להחזיק מסיבת טבע.....שטח פתוח צריך מערכת חזקה...

גם אני חושב שלמסיבת טבע צריך עוצמה

מוגברים כמה שיהיו הכי טובים לא מספיקים למסיבות גדולות במקום פתוח . אני אישית עובד עם סט מוגברים של אר סי אף אבל באולמות בלבד . למסיבת טבע צריך מערכת עם מגברים ניפרדים . WWW.DJAMIRCOHEN.COM

dj mango

New member
הרמקול שציינת יכול לשמש רק אולי בתור מוניטור

במסיבות טבע

דור דקל

New member
בהחלט. מסיבת טבע הם בטח לא יחזיקו

מקסימום מסיבה בסלון ל50 איש... מסיבות בחוץ מצריכות הגברה חזקה, בס וטופים (top) בנפרד...

djDino

New member
אז בקיצור

אתם לא ממליצים מה? עכשיו עוד שאלה - שווה לי לקנות מחברת הפקות רמקולים יד שניה ? PRO TECH 400 W לזוג בסביבות 2800... אני יודע שזה מצויין מבחינת המחיר , זאת לא השאלה - השאלה היא אם הם ועוד זוג רמקולים אחרים יספיקו למסיבת יער? והאם בכללי שווה לקנות מחברת הפקות רמקולים יד שניה .?

גויבא

New member
הגברה למסיבת טבע

תראה, אני עושה מסיבות יער כבר כמה זמן. ל200 איש אתה יכול להסתפק ב2 טופים של 500W ובאסים. ל400 איש כבר צריך 4 טופים ובאסים. 500W זה כבר מתחיל להיות על מגבלת הווליום. מסיבות יער עם הרמקולים שאתה ציינת יכולים להיות מצויינים עם אתה עושה מסיבת כיתה לאחיך הקטן ובמקרה זה יצא ביער... בקיצור, אם אתה עושה (או הולך) הרבה למסיבות יער, סתכל על הציוד שיש שם ותראה שאתה לא בכיוון...

djDino

New member
לא נכון

רק שתדע , שאם אתה תוחם את המקום - רחבת ריקודים בבדים או במשהו אחר , רק 4 טופים של 400 מספיקים בכיף. ככה עשינו את המסיבה הכי טובה בעולם. איפה אתה עושה מסיבות יער אם מותר לשאול...?

למעלה