שאלה פשוטה:

אורי ד

New member
שאלה פשוטה:

מותר לנהוג יחף? לא מצאתי סעיף בתאוריה שאוסר על נהיגה ברגליים יחפות ואילו שאלתי מספר אנשים והם טוענים שאסור.

sronis

New member
אסור, למרות שאמרתי זאת פעם

ואגיד זאת שוב: לי יותר נוח לנהוג יחף מאשר עם נעליים. נקודה. אולי זה כי אין לי נעליים עם סולייה דקה, אני אקנה כאלו ואז ננסה
רוני

אסור יחף ואסור בלי חולצה

אל תשאל אותי למה שוטר אמר לי פעם וגם המורה נהיגה שלי לשעבר, שאשתו הרביצה לו וכל שבוע הוא היה מגיע עם תחבושת על הראש :) פחחח

עתיד©

New member
אני אשמח להסביר את הסיבה

לגוף האדם יש פעולות אינסטינקטיביות - מה לעשות כזה הוא הגוף אם לדוגמא.....מהשטיח של האוטו תתרומם לה זכוכית זעירה, ואתה תלחץ ברקס בבלימה חרום, כתוצאה מה"עקיצה" שתקבל הפעולה האינסטינקטיבית שלך תהיה לעזוב את הבלם, זאת אומרת להרפות מהרגל הפגועה........אתה מבין את התוצאה של אי בלימה בזמן שנדרשת בלימת חרום נכון ? ואל תגיד "לי זה לא יקרה - אני לא כזה" אלו דברים שהם בגוף ולא קשורים למודעות שלך לנהיגה.. נהיגה בחולצה בלבד : נגיד שהכסא שלך חם, או שבד הכיסא לא בדיוק נעים לך בגב...זה דבר שגורם לך להיות קופצני לזוז כל הזמן לשנות תנוחות ולא להיות רגוע, מה שאומר ש : א.אתה לא מרוכז 100 אחוז בכביש ב.אתה לא רגוע כל אלו עלולים להביא למצב שאתה עצבני, לא רגוע, פזיז, ותיקח שיקול מוטעה ותעשה טעות שעלולה להסתיים ברע

SENDA

New member
הסיבות למה...

מפחד שתדרוך על משהו חד ולא תוכל לשלוט בדוושות. ובלי חולצה - מפחד שתעקץ על ידי משהו (דבורה) ותאבד שליטה על הרכב.

אורי ד

New member
../images/Emo51.gif ממש חבל...

טוב, תמיד אפשר לדאוג שיהיו סנדלים באזור

t0mer

New member
לא הבנתי, גם אם זה אסור איזה שוטר

בידיוק יבדוק לך את הרגליים?? תינהג יחף ושים מתחת לכיסא כפכפים למיקרה ביטחון וזהו

למעלה