שאלה פשוטה 002

MEIRROX12

New member
ראה את ישראל

משיגה כול מה שהיא רוצה
אפילו על שליש מהעלויות של הצוללות בעלות יכולת שיגור גרעינית שהיא רוכשת מגרמניה הגרמנים משלמים מכיסם
כול מטוס חדש שאמריקה מפתחת מגיע מיד לישראל
ישראל היינה מעצמת על גרעינית וזה הופך אותה למעצמת על כלכלית
קרא את שכתבתי בראשי התיבות צ.י.ר.א.ס.א
כשאתה בעל כוח גרעיני אין מי יאמר לך מה תעשה ואין מי יאמר לך מה תפעל ישנה חלוקה בין המעצמות של כדור הארץ והם אלה ששולטות
אני כלום כי אין לי כוח גרעיני
ישראל יש לה הכול כי מעצמה גרעינית
אם לא היה כוח גרעיני כדור הארץ כולו היה הופך לגן עדן עלי אדמות

חתום איש החלומות

BigBadWolf

Member
ממה שאתה אומר מלחמת העולם הראשונה היתה גן עדן

לא היו אז פצצות גרעין (שהן אגב אמנם פצצות חזקות אבל נותנים להן הרבה יותר מידי קרדיט)

MEIRROX12

New member
,תיקון

בשורה האחרונה כתבתי אם לא היה כוח גרעיני ......
התחלף לי א ביוד
ואם לי איש החלומות היה כוח גרעיני ביד כדור הארץ היה הופך לגן עדן עלי אדמות

MEIRROX12

New member
איך יקרה אם אין לכסף כוח שליטה !!!

לקבל אוכל גז חינם מים חשמל בריאות תרבות חינם אין כסף מלא חובותיך למד עד גיל 18 עבוד עד גיל 40 וקבל הכול חינם אין כסף אז תסביר לי במה היא יקרה

ודרך אגב החלום שלי מקיף עולם ומלואו

אין עניים אין חלשים לכולם יש הזכות מלידה להנות מגן העדן בו אנחנו חיים

הכל בחינם?

משפחות מרובות ילדים, מכוניות יוקרה (ביחס לסוסיתא), דירות יוקרה, טיפול רפואי איכותי, רכישות בחו"ל, תחביבים ייחודיים, ביטחון מפשיעה, חומרי גלם מיובאים ועוד ועוד...

תאסור על אנשים בני 40+ או קטינים לעבוד? אם תרשה להם לעבוד אז הרי שכוח הקניה שלהם יגדל מה שיביא ליוקר מחיה ויפגע באותה אוכלוסיית סעד שייצרת. ללא כסף לא תוכל לתמרץ את כל האוכלוסיה לעבוד ותעודד טפילות כאסטרטגיה כלכלית.

בימים הראשונים של סין הקומוניסטית היו חדורי מוטיבציה לשפר את תפוקת המזון לטובת הכלל ואכן היה שיפור. הבעיה שזה גם הביא לגידול אוכלוסיה משמעותי כשאנשים הלכו כמה שיותר (כל עוד יש) ולבסוף מוות של מיליוני אנשים מרעב. תקשיב טוב טוב לאדם סמית וליד הנעלמה שלו.

MEIRROX12

New member
מי צריך שכול האוכלוסיה תעבוד

רק שלושה אחוזים מהם

ולבסוף אנחנו נגיעה למצב שרובוטים יעשו לנו הכול
ואז יקום ארגון תנו לרובוטים לחיות חה חה חה

תשב בבית ובלחיצת עכבר תזרע שדה חיטה למדינה שלמה
וואו עבודה קשה ביותר

חיטה למשל

ככל הידוע לי, בגלל תנאי האקלים בישראל לא משתלם לייצר פה זרעי חיטה ולכן מייבאים הכל מארה"ב. ישראל תלותית בעוד הרבה חומרי גלם ולא נראה לי שמשתלם לייצר פה מכונות כמו רובוטים :)

קשה לי לומר יורד לסוף (או עומק כלשהו) של דעתך. אתה מנסה לייצר דיון רציני או סתם להשתעשע פה בתפוז? אתה גם מזכיר לי מישהו... (מכר מהעבר הלא רחוק).

MEIRROX12

New member
שמתי לך נתונים על השולחן

לא יודע אם קראת או זכרת את כולם
זה הכול
אתה מחובר לכסף כול הזמן כך שאתם חוזרים על מילים שלא יהיו קימים בלקסיקון שלי
כמו למשל יקר!!!!
משתלם!!!!
עצלות!!!!
כוח עבודה !!!!
עוני רעב מלחמות פשע
זה יהיה קיים רק בסרטים שילדי העולם יפיקו

uzi2

Active member
אני משתדל לזרום איתך...

אני מסכים שאם היה אפשר לנהל את בני האדם בשליטה מבוקרת ממערכת מרכזית אחת, היה מספיק אוכל לכולם והיה אפשרי שלא יהיה מחסור והיו משאבים לכולם.

הייתי נזהר יותר ממך בלזרוק ערכים מספריים.

אבל יש סיבות מדוע העולם שלנו לא אוטופי.

גם קומוניזם - הרעיון שמאחוריו (כל אחד לפי צרכיו, כל אחד לפי יכולתו) מאוד יפה. אבל הוא נכשל במערכות שגודלן מעבר למשפחה או קומונה קטנה. מדוע? כי מנוגד לאופי האנושי.

אפשר להוציא יכולות הרבה יותר גבוהות מהמוח? כנראה שכן, אבל צריך לאמן אותו והרבה. היו ויש שטוענים שיש סמים שמאפשרים שיפור יכולות חשיבה (יש טענה שסטיב ג'ובס אמר את זה על LSD), אבל בכל מקרה, יש בזה גם סיכונים גבוהים.

כמו שאני מבין את זה, גם אם המשאבים קיימים בפוטנציה, יש הרבה חסמים שמונעים להגיע לשם. לגיטימי בעיני לנסות להבין יותר טוב את החסמים האלו, וכיצד מצמצמים אותם, והאם זה ייצור בעיות חדשות.

MEIRROX12

New member
חן חן על הזרימה

אבל נסה יותר חזק משהו בסדר גודל של הניאגרא משהו שישביע עולם ומלואו

וזכור זו לא השיטה או צורת הממשל
זה מי עומד מאחורי השיטה ומי מנווט אותה
מרע יצא רוע מטוב יצא טוב ומעז יצא מתוק

uzi2

Active member
קשה לזרום עם ההצפה שלך

וגם לא בא לי על חידות של לנחש מה בראש שלך

MEIRROX12

New member
בראש שלי זה פשוט ביותר

להפוך את כדור הארץ למקום שקט שלום ושלוה לכול ילוד אישה לכול צמח ובעל חיים
ושהמלחמה היחידה שלנו תהיה נגד חי זרים שיפלשו לכדור הארץ בעוד מליון שנות אור

MEIRROX12

New member
וואו

זה יכול להיות בעוד 1000 שנה אם לח זרים ישנה טכנולוגיה שהיא מהירה פי אלף ממהירות האור
או שמא זה יהיה היום או מחר אם הם כבר החלו במסע אלינו לפני מליוני שנים

נתחיל:

כפי שכתב גידי, אף מדען לא טוען את הטענה לגבי חמישה אחוז. זו אגדה אורבנית ישנה ללא ביסוס:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ten_percent_of_brain_myth

http://www.scientificamerican.com/article/people-only-use-10-percent-of-brain/

התוכניות שלך לגידול מזון מתעלמות מהרבה גורמים (אור שמש, מינרלים בקרקע, דשן, כוח עבודה, שימור ולוגיסטיקה) וגרוע מזה- אין בהן צורך. אין מחסור במזון בעולם. בכל מקום בו היה רעב, הבעיה היא בעיה של פוליטיקה ולוגיסטיקה. רעב בעולמנו נגרם ע"י סכסוכים ומלחמות שמונעים גידול מזון, שימור מזון או הגעת מזון לאנשים , לא ע"י כך שאין די מזון לכולם.
אתה יכול להתחיל עם הקשקושים על "צירים" כאלה ואחרים, אבל זה לא מעניין אף אחד.

למעלה