שאלה פרסומית

שאלה פרסומית../images/Emo101.gif

אני מתכוונת לפתוח פעוטון, ידוע לי שהמצב במשק די קשה ועל כן חשוב מאוד הפרסום, השאלה איך עושים את זה. אני רוצה לקרוא לפעוטון שבלול וללכת על: שבלול - כי ילדים מגדלים באהבה. תוכלו לעזור לי ברעיונות? באיך לפרסם? לוגו? אשמח לשמוע את תגובתכם.

פישר1

New member
אחלה שם

6 שעות עברו ואף לא תגובה אחת. אז אני אגיד לך, אין לי נסיון עם פעוטונים אבל השם מתאים, לא שמעתי שבלול לפעוטון, למרות שהשם מעט לעוס בתחומים אחרים. רעיון ךאיך לפרסם: גשי לכל מיני חנויות באזור מחייתך (המכולת, חנות הצילום שלך וכו') חנויות שתחום עיניינן לא מתנגש עם תחומך ותצמידי פלייר לחלון הראווה או הדלפק, איפה שיסכימו. מנסיון: עובד

chen7

New member
אז ככה...

קודם כל ... הפרסום שלך פונה כמובן לאמהות(אותן נשים שמפקידים את הילדים היקרים שלהם בידייך) לדעתי את צריכה לתת דגש לנקודות הבאות ביטחון - אחד הפרמרים החשובים שע"פיהם בוחרים פעוטון. התפתחות הילד- העשרה\ערך מוסף (נו כל אימא חולמת על רופא לא?) מה הנקודות החזקות שלך?(ניסיון? ,תואר בהוראה,) בקשר היכן לפרסם - היכן שקהל היעד שלך נמצא... שלטים ליד טיפת חלב, חנויות להלבשת ילדים קטנים, בתי ספר וכדומה כמובן שהפרסום הטוב ביותר הוא מפה לאוזן מעבר ננסה לזרוק כמה שמות... (אגב אהבתי את ההצעה שלך) פעוטון XXX- נותנת לילד שלך יותר. טיפטיפון - צעד בטוח לעתיד. תעדכני אותי נשמע מעניין...

למעלה