שאלה, פעם בכמה טיפולים

שאלה, פעם בכמה טיפולים

אתם מחליפים חפתוצלת משנית במנוע? עשיתי טיפול למנוע, שמן, פלג, כוון קבורטור, וכוון מחט אשקובית היניקה (שהיתה להפתעתי עקומה מעט) במבט חטוף לכוון החפתוצלת היה נראה כאילו היא סדוקה בנקודה של החיבור עם בית המרנב (נקודת הזעה קלילה ביותר) השאלה היא האם לפרק הכל ולהחליף בחדשה? (אולי יש חומר לאטימה שמתאים?) או שזה לא נורא... נ.ב אל תגידו לי שבעברית זה לא עובד..ואל תגידו לי..

שאלה,פעם בכמה ימים

אתה שוכח לקחת ת'כדורים הכחולים, ויונק ולא ממחט האשכובית.... אה,אה??

45degrees

New member
אתה יכול להתעלם מההזעה מהקטרבים,

ולהחליפה באנטלפיה המישנית במנשכיים הטבעתיות. ייתכן ולצורך הבנה של השרטוט המצורף (בהמשך השרשור) תצטרך לשנות את רמת ההפרדה של הצג מתתרכ"ד על תשס"ח צגרגים לרמה של ת"ת על ש"ש צגרגים. את זה תצטרך לבצע על ידי מינון מדויק של השפרצה של חשמלמלים מיוננים והשדות האלקטרו מגנטיים המכופפים את כיוון השפרצתם. הבהרה: כל המילים הנן בשפה העברית (חוץ מאנטלפיה. אולי?)

ransnow

New member
באמת, ישר לאחר ניקוי פומית החייך

והברקת בית הגזם, זה שצמוד לחבצול הימני. אגב, זכרת לשקם את הניבדה? והכי חשוב - גש לאפסנאות ותחתום על סרגל מאמצים ואבקת חשמל לגנרטור.

yogev klx300r

New member
מהנימה הצינית שלך בהודעה

אני לא חש שום דבר פרט לזלזול, והסתלבטות על תחום המכונאות. אין לי מושג מאיפה יש לך את העוז לדבר סרה על מכונאות, חשבת איזה צבע האופנוע הכחול שלך היה מקבל, אם המכונאי שלך לא היה שם לך בשושנה פין-פציל

הבהרה והתנצלות

ליוגב שלקח ללב. הודעה ששלשלתי ממקלדתי למעלה אינה בכוונה לפגוע לא במכונאים (כי הרי אני נמנע אליהם) ולא בשושנה של אף אחד (גם לא של יוגבי) האופנוע שלי כחול (הבחנה יפה) ולצערי חוץ מעברית אנגלית וקצת ג'יבריש אני לא יודע לדבר שום שפה בטח לא "סרה".

yogev klx300r

New member
בנאדם אתה לוקח אותי יותר מידי

ברצינות, ניסיתי להביא אותה בהפוכה על הפוכה, אבל כנראה זה התחרבש בדרך
בכל מקרה, כמובן שהודעתי היתה הומוריסטית לחלוטין, ופעם הבאה אני אזכור שההומור שלי לא ברור כל כך. אולי זה בגלל שצמחו לי קוביות על הצמיגים
דרך אגב, תיזהר על הפין-הפציל בשושנה, אם אתה מתיישב מהר.... זה עלול לכאוב

למעלה