שאלה פעורה..

שאלה פעורה..

קיבלתי היום פעם ראשונה (מאז הטירונות) M16 מקוצר עם כוונות ברזל (עד עכשיו הייתי עם פלטופ וטריג'יקון) בקיצור הכוונת האחורית מורכבת מעיגול אחד והשנייה מין ח' כזאת.. בחיים לא נתקלתי בכוונת ח' הזאת.. למה היא משמשת?!

MidNight Flame

New member
את מדברת על "O Shit"? אם כן...

היא קופצת (תזהרי כי ראיתי מישהו שהיא שברה לו שן) ע"י הסטה של קפיץ קטן ואז היא מתפקדת ככוונת ברזל רגילה לחלוטין. וכן, פעורה! מי נתן לך לעזאזל פלאטופ וטריג' כשאין לך מושג מה זה O Shit?!

הח' היא לא בעצם ש'?

אם כן אז באמצע החרירית את אמורה לראות את האמצע של ה-ש'(להבית) ואיך זה באמת שאת לא יודעת לכוון בM16 אבל בפלטופ כן? זה אמור ללכת בסדר ההפוך לא?

כי לפני שקיבלתי את הפלטופ

היה לי עם הכוונת העגולה הרגילה.. פתאום נתנו לי תחרא הזה

Cloud Strief

New member
זה סתם שטותי

זה איזה יענו המצאה של צה"ל במקום החרירית הרגילה את מסתכלת רגיל למרות שזה לא נוח ובלילה יש חומר כזה זרחני על הכוונת וזה עוזר לכוון בלילה בתכלס זה חרא אבל לא משנה תשתמשי במצב השני

יש חומר זרחני רק על האחורית

וזה לא כשיש חומר זרחני רק על האחורי ועל הקדמי לא אז אי אפשר לירות איתה בלילה? בקיצור מה עושים עם הכוונת המעפנה הזאת?!

Brock Burst

New member
אין קשר בין סוג הכוונת ליעוד הנשק

גם ככה אני מנחש שאת הנשק שלך מרכיבים 3 או 4 נשקים שונים. ידית מאחד, קת משני, מתפסים משלישי, ואם צה"ל ממש אידיוט, אז גם 2 החלקים המרכזים של הנשק, באו בשלב זה או אחר מנשקים שונים. ידעת שיש 3 חברות שונות שמייצרות את אותו אם 16? ידעת שיש עשרות חברות אחרות שמייצרות חלקים לאם 16? ויש נציגות לרובם בצה"ל. הכוונת היא כוונת רגילה לכל דבר. איך את חושבת נראות הכוונות באקדח? כשתאפסי את הנשק, תלמדי איך בדיוק צריך לכוון איתה, וזהו. סוף סיפור

Lancelot99

New member
בתור מ"כית בקרקל זאת די פאדיחה

לשאול בפורום הזה שאלות על איפוס נשק/כוונות וכו'.. ואני מסכים עם Brock Burst כמובן

חח כן תכלס צודק..קרקל בלאי

(אני הייתי קלעית עם משקפיים!) וכן בהחלט הנשק שלי מורכב מאיזה 4 נשקים שונים

למעלה