שאלה פנגשואית

שאלה פנגשואית

אוקיי, אז זה ככה. בגלל מעבר לדירה חדשה, עדיין לא שמתי בסיס למיטה שלי והמזרן הוא על יריעת פלסטיק. (זה חלק מקדים, החלק החשוב יותר מייד). שמתי לב, שכאשר יש מכשיר חשמלי כלשהו מאחורי הראש שלי (מנורת הלוגן למשל) יש לי חלומות רעים ומחשבות מטרידות. כאשר אין אותה שם - הלילה עובר בשקט. האם יש קשר ? בנוסף, היכן עדיף למקם את המחשב יחסית למיטה ככה שההפרעה תהייה פחותה ככל האפשר ? קחו בחשבון, שנכון להרגע אני יכול למקם את המחשב רק בחדר שינה.
 
ערב טוב ../images/Emo141.gif

ברור שיש קשר, וקשר הדוק! השתדלי לישון עם כמה שפחות מכשירים חשמליים סביבך. המקום העדיף למחשב הוא מחוץ לחדר שבו את ישנה כי הוא מזיק לבריאות שלך... אם אין מקום אחר, אז שימי לידו צדפות קטנות שיקלטו את האנרגיה שיוצאת ממנו, עציץ של צמח הפטרוזיליה, כסי את המחשב בלילה מהרי למצא בסיס למיטה...את ישנה באזור חסום אנרגטית כשהמזרון שלך על הרצפה ועוד...על יריעת פלסטיק! לדעתי זה חלק חשוב לא פחות מהמחשב... קדימה לעבודה לא לחכות
 
תשובות

אז קודם כל, תודה רבה. שנית, המפתח הוא בחור .. בפעם האחרונה שהוא בדק :) בסיס למיטה - בדרך. הוזמן כבר בשבוע שעבר. מעץ, עם "ראש" מיטה. הרגליים פונות לארון 5 דלתות, ולכיוון היציאה מהדירה (היציאה מהדירה לא באותו חדר) יש לציין - הארון כמעט ריק. השפעות ?האם עדיף לשנות ? לכסות את המחשב - במה ? סדין משי דקורטיבי כזה מספיק טוב ? אני אשתדל להביא צילומים ע"מ להמחיש את המצב... מייד כשאני אצליח לדבר ת'מצלמה למחשב :)
 
אופסססס ../images/Emo5.gif מתנצלת....בחור../images/Emo13.gif

לכסות את המחשב בבד כמו קטיפה, מגבת, ככל ששטח הפנים של הבד יותר גדול, כך הוא יקלוט יותר את הקרינה. אני מקווה שבסיס המיטה שהזמנת אינו מגיע עד הרצפה אלא יש גובה של 15 ס"מ מהרצפה וגם...שהוא לא משמש כארגז מצעים...או מקום אחסון כלשהו... השתדל לא לישון בקו ישר מול דלת אלא בצד הכי רחוק ממנה, ממול כך שתראה אותה מולך, אבל מהצד. שבת שלום
 
למעלה