שאלה פילוסופית

Fair game

New member
שאלה פילוסופית

אתם לא חושבים שביסקסואליות זו המצאה קצת מופרחת? הרי אין חצי הריון וזה שאנחנו נמשכים לבנים ולבנות(זה סוג של כיסוי)

ממממ

אין חצי היריון?את מתכוונת שביסקסואל הוא חצי הומו? אם כן אני לא כלכך מסכימה איתך. אחת התיאוריות הנפוצות אומרת שנטייה מינית נעה על פני ציר.בקצה האחד של הציר יש סטרייטים ובקצה השניה יש הומואים ולסביות. אני נוטה להסכים עם זה. תיראי יש אנשים שמשתמשים בזה כסוג של כיסוי.יש אנשים שבישבילם המעבר מלחשוב שאתה סטטרייט ללהבין שאתה הומו הוא מעבר חד מידי ולכן הם אומרים שהם ביסקסואלים.אני הייתי כזאת.היום אני יודעת שאני לסבית. אבל זה דבר שקיים.ואני לא חושבת שהכל שחור או לבן.זתומרת או שאת לסבית או שאת סטרייטית. יש גם דברים אחרים..

Fair game

New member
קודם כל אני ../images/Emo89.gif

לתשובתך: תסכים איתי שאים העולם היה חופשי וכל אחד חי איך שהוא רוצה כולל נטיה מינית כל הביסקסואלים לא היו מתלבטים ככ? אני חושב שיש פה ענין של מוסכמות של החברה,שלפעמים אנחנו מפחדים לקבל או להתעמת איתם כמו סטיגמות וכו להגיד שאני בי ונהנה מכל העולמות-זה קצת קלישאה כי הרי בסופו של דבר צריך להחליט לדעתי להיות בי זה יותר קשה מאשר להיות סטרייט או גיי\לסבית מוחלט

גם אני חושב שבי זה

יותר קשה.כיוון שאתה יכול להימשך להרבה יותר אנשים,כלומר גם גברים וגם אנשים.וזה לא בהכרח יתרון.בניגוד להומו לסבית או סטרייט

ממממממ

דבר ראשון אני בת. אני לא מסכימה איתך שאם העולם היה חופשי וכל אחד חי איך שהוא רוצה כולל נטיה מינית כל הביסקסואלים לא היו מתלבטים ככ?כי אני לא רואה את הקשר. אני חושבת שהטענה שלך נובעת מיזה שאתה לא חושב שיש כזה דבר בי סקסואלים. אני חושבת שכן יש דבר כזה ולכן אני לא רואה את ההתלבטות שאתה מדבר עליה. "להגיד שאני בי ונהנה מכל העולמות-זה קצת קלישאה כי הרי בסופו של דבר צריך להחליט"-זה בדיוק מה שאתה לא מבין . שביסקסואל לא מחליט.הוא אוהב את שני העולמות.-תפנים. אולי זה יותר קשה אבל זה המצב.

Fair game

New member
אני לא אמרתי שאני לא מקבל שיש בי

פשוט זה לדעתי החלק האפור-שלא רוצים להחליט ותמיד יש העדפה יותר לאיזה שהוא כיוון(בן או בת) הרי בסופו של דבר העתיד שלך יושפע מהבחירה המינית שלך תרצי להתחתן ולהביא ילדים אם תתחתני עם גבר-את סטריטית (לפי ההגדרה) ואם תבחרי להיות עם אישה אז את לסבית(לפי ההגדרה) ופה כבר נעלם עניין הבי כי כבר החלטת ואחרי החתונה עולה עוד שאלה: האים את מוכנה להבטיח לבן או בת זוגך שלא תבגדי בו עם המין השני?

ממממ

אני לא מבינה מה אתה מנסה להגיד.. למה שאני לא אהיה מוכנה להבטיח לבן או בת הזוג שלי שאני לא אבגוד בו/בה עם המין השני?

אממ...אולי זה כיסוי לחלק

וכמו שהומו זה גם לא משהוא טיבעי,אז אין סיבה שלא יהיה קיים משהוא שניקרה בי.ואולי זה מעין שיכנוע עצמי שכן נימשכים גם למין השני

Blackice

New member
*אנחה* החיים שלי היו הרבה יותר קלים

אם לא הייתי ביסקסואל. או שהייתי סטרייט ולא הייתי צריך לדאוג מהומופוביה וגזענות ומלהיות אני ולהיות כנה עם המשפחה וחברים חדשים... או שהייתי הומו ולא הייתי צריך לדאוג לגבי כל הדברים הסטרייטים. קשה להיות באמצע. להיות בין העולמות. ואתה יודע מה? אני לא בטוח שאנחנו כל כך רחוקים מעולם של בחירה. אני בחרתי את אופן חיי. אני בי. יש לי חברה שאני מאוד אוהב. עוד 8 ימים אנחנו חוגגים שלוש שנים ביחד. זה לא הופך אותי לפחות ביסקסואל. זה פשוט הופך אותי לביסקסואל במערכת יחסים בלעדית וארוכת טווח. זה שיש לי חברה, או אולי בעתיד אישה או בעל- לא ימנע ממני להמשך לנשים וגברים אחרים. בדיוק באותה מידה שזה לא היה מונע ממני אם הייתי סטרייט או הומו. מה זאת אומרת צריך בסופו של דבר להחליט? ארז

אם להיות כנה, לא הבנתי תשאלה!!

בור קל
חחח

hatale

New member
ממש לא המצאה

יש וקיים, ואמיתי לגמרי אם זאת הייתה סתם המצאה נירא לי שפורום הזה לא היה קיים כמו שפורומים רבים וקומונות בנושא, לא נירא לי שיש כל כך הרבה שקרנים בעולם... אבל ידוע שאני נאיבי.. אבל כן, אם לא היו אנשים שמשתמשים בזה רק ככיסוי ומשקרים אולי לא היו נוצרות סיטגמות בנוסח..

Hold Your Color

New member
[:

יש כאלה שביסקסואליות זאת תחנת מעבר בשבילהם. ויש כאלה שלא ..ככה הם ,וככה הם ישארו אני בי. יש תקופות שבא לי בנים ויש תקופות שבא לי בנות. זה מבלבל אבל אני לא מסבכת את עצמי. אם אני נמשכת למישהו\מישהי..אז אני יזרום אם זה....לא יהיה אכפת לי אם אני סטרייטית דו או לס. להגדיר את עצמך זה לסגור את עצמך... וזה לא משהו שכדאי לעשות... [: יום יפה לכולם

למעלה