שאלה פוליטית

שאלה פוליטית

אני די לחוצה בגלל המצב ושאלתי האם סוריה תפתח במלחמה יצא לי 3 מטבעות השטן 2 מטבעות מלכת גבעים אביר חרבות אני אומרת: יש תקיעות סוריה (השטן) מתלבט מאוד ועלולה לנצל לרעה את הפטנציאל שלה .יש פעולה כלשהי בשטח. מה דעתכם?

סוריה לא יכולה להגיע להחלטה

מאוד ברור עם 2 המטבעות השטן ומלכת הגביעים = למרות שהמנטליות שמה שלילית, סוריה נמצאת בסיר לחץ כרגע ואני לא חושב שיש לה את המשאבים, המדינה תשושה וקרועה. אביר החרבות = היא מושפעת מהכלב מאיראן, שמשפיע עליה לרעה

אני מסכימה אתך

חשבתי ככה היא די תקועה סוריה מדינה מנוולת (שטן) לא יודעת מה לעשות מלכת הגבעים: אירן הרעה שמנסה להזיז אותה קדימה

התאריך של סוריה

חברה בארץ לחוצים סתם, סוריה קשורה למזל בתולה ולקלף המרכבה, מה שאומר בעיקר משחק כפול אבל חיפוש של דרך להתקרב לישראל שהיא שור + קלף הכוכב.

אפשר לומר גם שהיא עקרבית

שכן השלטון הצבאי הסורי כפי שאנו מכירים אותו היום החל במהפכה שיזם חפז אל-אסד בנובמבר 13, 1970.... (מזל עקרב = מלכת הגביעים)

../images/Emo163.gifכן ע"פ האסטרולוגיה המערבית אבל...

השאלה היא לא התאריך של השלטון הצבאי אלה ההכרה בסוריה כאישות עצמאית ואגב יש לה הרבה עקרב במפה הקבלית ובכל מקרה אם יש מזל שיכול על העקרב זה השור (חוץ מזה גם הדלי - ע"פ הקבלה ישראל היא שור בהשפעה חזקה של הדלי- אדישות עד שהמצב נעשה מסוכן ואז מתעורר השור ויוצא למלחמה, כמו גם היכולות הטכנולוגיות,הדיגיטליות והאקדמאיות שלה - שזה קשור לדלי . בכל מקרה בבסיס, אין לישראל שום סיבה לחשוש מסוריה... .

B E S O

New member
לפי דעתי הפירוש לפריסה ...../images/Emo198.gif

סוריה נמצאת כרגע במצב של דילמה...סוריה מאוד רוצה להגיע להחלטה הנכונה יש לה שתי החלטות, שהיא לא יודעת מה כדאי ונכון להחליט סוריה מעדיפה להעביר מסרים שגויים על מנת להרוויח זמן , קלף השטן מחזק את הדילמה בה היא נמצאת, הקלף מצד שני מייצג את סוריה כמדינה מושחטת ומרשעת ואולי אפילו את מי שיושב בראש המדינה. אפשר לומר שסוריה זוממת משהו בכיוון של מילחמה אבל כרגע הידיים שלה קשורות , והיא מחפשת תמיכה והגנה בחסותה של אירן אביר החרבות לסיכום מעיד שכרגע לסוריה אין החלטה חותכת וחד משמעית בוא נאמר שיש לה משהו שהיא מבשלת על האש.. וזה עדיין נשאר בגדר של בישול.. אז כך שאין מצב שסוריה תפתח במלחמה בזמן הקרוב.

מעניין

התייחסתי לפריסה כאל פריסת מילים האם 3 מטבעות - שוקלת את המלחמה על מנת לקבל כבוד, לקבל את ההתייחסות של שכנותיה. סוריה השטן - יצרים אפלים, בוחשת מתחת לשטח תפתח 2 מטבעות - התלבטות, יודעת שהיא יכולה להפסיד ולא רק להרוויח שטחים - מתחבר כל כך מדויק עם הספינות על הגלים. במלחמה מלכת הגביעים - מפנזטת על כך לא מעט הסוריה הזו סיכום של אביר החרבות מראה שהחיפזון מן השטן - תרתי משמע! לא מומלץ לסוריה לפתוח במלחמה כי היא עדיין לא מוכנה לכך. יו מלחיץ

למעלה