שאלה עתיקה אבל...

נמרמר24

New member
שאלה עתיקה אבל...

יש נושא שאני זקוק לעזרה לגביו. אני רוצה נורא לספר לחבר הכי טוב שלי שאני נמשך לבנים, והוא הולך להיות הבנאדם הראשון שאני מספר לו. מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? הוא בחור מקסים ופתוח, אבל אני בכל זאת קצת חושש, גם אם אין מאחורי החשש שום הגיון. בכל זאת זו הפעם הראשונה שאני עומד להיפתח בפני מישהו קרוב אלי (צעד שמאוד חשוב לי). מה אתם אומרים? נמרמר

assafcohen1

New member
תפאדל...

אם אתה יודע מה אתה מעדיף, ומוכן להתמודד עם הסברים נדרשים- אז יאללה! אבל לפי מה שכתבת, לא אמורה להיות בעייה. בהצלחה.

campari

New member
ברוך הבא נמרמרמר ../images/Emo21.gif

(ההמבורגר זה בגלל הבשר. נמרים לא שותים קפה) תראה, זה נורא פשוט. קח את החבר, תושיב אותו במקום שקט ונייטרלי (המיטה שלך? לא. חדר המתנה של רופא שיניים? גם לא. בית קפה ריק? כן, זהו). תגיד לו את מה שאתה רוצה, בלי הקדמות והתחכמויות (לא מומלץ לספר בדיחות הומואים). ותן לו גם להגיד מה הוא חושב ומרגיש. וגם תגיד לו שאתה לא הולך לאנוס אותו (פחד טפשי של סטרייטים). ואז תחכה כמה ימים, כי בטח זה ייקח לו זמן להתרגל לרעיון. לא יודע איך הוא ירגיש אחר כך, אבל אתה בטוח תרגיש מצויין, כי זה הצעד הראשון בדרך החוצה מהארון, והרבה יותר כיף להיות בחוץ
ותספר לנו איך היה...

לפי דעתי.. ../images/Emo39.gif

יש פחד לספר על הנטייה המינית שלך בגלל הפחד שאין דרך חזרה.. אגב, התגובה של הידידה הכי טובה שלי כשסיפרתי לה לפני שנתיים היתה כזאת: " יא אללה
איזה מגניב

מומו ה

New member
אני חושב ש

אם אתה כל-כך תושש כדאי שתחכה עם זה קצת ורק כשיגיע הרגע שתדע מבפנים שאתה רוצה לספר לו או אולי למישהו אחר רק אז תספר אני מרגיש כמו מנחה ב Y בלילה

the beast 15

New member
זה ביג אבל לא

אני יצאתי לחברים שלי לא מזמן ומה זה פחדתי גם אני לא ידעתי ממה כי ידעתי שהם יקבלו את זה ממש סבבה אני לא יכולתי להגיד להם פשוט לא יכולתי ואז זה יצא סיפרתי להם והם הם פשוט נורא שמחו הם כאילו באמת שמחו הם אהבו את הרעיון שם חבר הומו זה היה פשוט מדהים ואני מסתכל על זה עכשיו ואני לא מבין איך פחדתי ואתה לא מאמין איזה כיף זה מחוץ לארון פשוט חבל על הזמן ממני תום

לירונר

New member
אממ... מהניסיון האישי...

החבר הכי טוב שלי ידע את זה, הוא פשוט רצה שאני אומר לו את זה, אולי כדי להראות לי שאני כן יכול לצאת מהארון... אולי הוא ישאל אותך אם אתה נמשך אליו, אבל את זה כולם שואלים (אוקיי, הרוב..) הוא יבין אותך, ואם הוא באמת חבר מאוד טוב שלך הוא אפילו יעודד אותך

מבלולבל

New member
מה עונים לשאלת המשיכה?

אם כבר לירונר העלה את זה, אז מה לדעתכם התשובה הכי טובה לחבר הסטרייט שאתה מספר לו והוא שואל אם אתה נמשך אליו או נמשכת בעבר? עד עכשיו עוד לא הגעתי עדיין לסיטואציה, אבל אני מתקרב, וחשבתי על שתי תשובות אפשריות: א. אתה כמו אח שלי וכו´. ב. זו שאלה לא פירית - אם אני אגיד שכן - אתה תגעל או שהיחסים ביננו ישתנו, ואם אני אגיד שלא - זה יהיה מעליב.

לירונר

New member
אממ.. הוא לא רשם בהודעה שלו שהוא

נמשך לחבר הכי טוב שלו, אז לפי דעתי (ודעתי בלבד) לא תהיה לו שום בעייה...

מבלולבל

New member
יופי לו../images/Emo12.gif

סליחה על הציניות, אבל זאת היתה שאלה כללית לשרשור... גם אני לא נמשך לחברים הטובים שלי, אבל בכל זאת אני רוצה לדעת מהניסיון של אחרים מה כדאי לענות להם.

DJNYC

New member
את תשובות כלליות לשאלות כאלה.

אתה לא נמשך? תגיד שאתה לא נמשך. אתה כן נמשך? נחצה את הגשר הזה כשנגיע אליו.

מבלולבל

New member
אבל נראה לי שזה יכול להעליב

סטרייטים בדרך כלל לא יכולים להסתובב ולשאול בנות סתם ככה אם הן נמשכות אליהם. עד שיש מישהו שהם יכולים לשאול אותו, ובלי שום קשר, הם לאו דווקא ישמחו לשמוע תשובה שלילית.

DJNYC

New member
זו, ידידי, בעיה שלהם.

כאשר מישהו שואל "האם אתה נמשך אלי?" הוא צריך לצאת מנקודת הנחה שהוא יכול לקבל תשובה שלילית. חוצמזה, זה יהיה להם בריא להבין שהעובדה שאנחנו אוהבים גברים, לא אומרת אומר שאנחנו אוהבים את כל הגברים. אם אתה חושב שחברך נראה טוב, אבל לא הטעם שלך, אז תגיד את זה. בכל אופן, אין סיבה להעלב.

almog4

New member
אחת הטעויות הגדולות

אחת הטעויות הגדולות שאתה יכול לעשות כשאתה יוצא מהארון לראשונה לפני חבר סטרייט שלך - היא לומר לו שבנוסף אתה גם נמשך אליו. זאת הרי חרדה עמוקה (שנסמכת על דיעות קדומות) שעשויה להיות לכל סטרייט. התשובה הנכונה לסוגיית המשיכה היא לומר :" אתה באמת בחור נאה, אבל אין לי שום משיכה אליך. ממש לא. מצד שני אתה מהאנשים היותר נחמדים שאני מכיר, ועובדה: הרי יצאתי עכשיו מהארון בפניך". נכון שבעיקרון- אם אתה נמשך לידיד סטרייט - וזה יכול לקרות (לי זה קרה) , זה בסדר לספר לו את זה אם רק יש ביניכם קשרי ידידות טובים - כל זה אם זה לא יאיים עליו אלא יחמיא לו לאגו. אבל עדיין: בשום אופן לא (!) באותו רגע שאתה יוצא בפניו מהארון. אין סיבה להניח שהוא יוכל להכיל את המידע הזה באותו רגע, התוצאות עשויות להיות איבוד הקשר, ובשביל מה זה היה שווה ?? אה - ועוד טיפ: אל תספר לו את זה (את עובדת היותך הומו, חזרנו לעצם היציאה מהארון) בסגנון ההודעה למשפחת הנפטר על מות אהובם. לא (אני חוזר: לא) בסגנון "יש לי משהו נורא לספר לך, סוד חמוּר שעד היום לא שיתפתי בו אף אחד, ואני מקווה שתמשיך להיות איתי בקשר אחרי שאני אספר למרות הכל..." כאמור - ככה לא !! אני ממליץ להתייחס לזה כאל דבר לא גדול במיוחד, לא סנסציוני, בטח לא להציג את זה כ"עונש/מכה שנפלו עליך", ולא כדבר נורא. ותן לו הרגשה שאתה מספר לו כי אתם חברים, אבל ששום דבר לא אמור מבחינתך להשתנות, ואתה אותו אדם שהיית. ואחרי שאתה מספר - תן לו כמה דקות להתארגן - אבל תמשיך (!) לנושא הבא או לנושא שעליו דיברתם קודם. ולמחרת (או אחרי שבוע) אם הוא לא התקשר כי הוא לא ממש יודע איך לאכול את זה (וזה טבעי) - קבל את זה בהבנה - ותתקשר אתה, ותקבעו, כאילו לא קרה משהו מיוחד (כי באמת לא היה אמור לקרות שום דבר מיוחד) שאמור לגרום לקושי בקשר. ואחרי כל זה אני רוצה גם לומר, מניסיון: זה לא באמת סיפור כזה גדול לצאת מהארון בפני חברים. יש אולי הלם קטן מצידם בהתחלה אבל לא יותר. כל השאר זה בראש (שהוא לפעמים מתוסבך ומלא חרדות) שלנו. הרבה בהצלחה
אלמוג

מבלולבל

New member
תודה רבה ../images/Emo45.gif

קבל
בחזרה. וזה לא אומר שאתם לא מוזמנים להמשיך לשרשר...

נמרמר24

New member
וואוו, עניתם לי אפילו יותר ממה

שחשבתי. יש דברים שאפילו לא חשבתי עליהם כמו שאלת המשיכה וכדו´. אני באמת חושב שאני אגיש משהו בסגנון "אתה חבר טוב מכדי שאני אמשך אליך" מה שהו די נכון מבחינתי (אני לא יודע מה אתכם אבל אני לא נמשך לחברים טובים שלי). תודה רבה על ההמבורגר, המאכל האהוב עלי.. ואני מבטיח להמשיך ולעדכן. באמת טחלה עצות!

assafcohen1

New member
a story

forgive me for the english now, it´s 03:30 my time, and i am not ready to deal with the virtual keyboard. ANYWAY, when i told my M"M in the army, he asked my permition to ask a privat question and asked me what was my type. i askes a permition to answe a privat answe and told him he was my type... assaf

למעלה