שאלה ערכית

למה לא ?

חיית המחמד שלך היא חלק מהמשפחה. אם אין לך אפשרות לקבל ממנה תשובה ברורה, ואתה מרגיש שיש דברים בגו, ואם כבר אתה שואל את השאלה, סימן שיש משהו שמדריך אותך כן לבדוק. אין כאן חדירה לתחום פרט לדעתי זה יהיה נכון.

או קיי. אתה לא הולך לחרוץ גורלות

אלא שאולי תקבל איזשהו מידע שיעזור לך להסביר לוטרינר מה אתה חש לגבי הכלב... שלך! תפקידו יהיה לאשר או לפסול על ידי בדיקה רופאים היום יותר פתוחים להקשיב לאמא. במקרה הזה אתה האמא. פיזיוטרפיסטית השבוע אמרה לנו במפגש אמהות שהחלק המשמעותי בהתפתחות והלמידה שלה הוא ההקשבה לאמא. עכשיו בלי קשר לפריסה, מה אתה חש לגבי הכלב? מה הסימפטומים?

חתולה ../images/Emo13.gif

אבל היא החתולה של אחותי וזה לא אמור להיות ענייני, מצידה. אבל הצורה שהיא מתנהגת מוזרה קצת, כבדה כזו, "שפוכה"....

עכשיו ברורה שאלתך ומדוע העלית אותה

אם היא היתה שלך לבטח לא היתה עולה שאלה זו. והיא לא השפוכה היחידה. הקייץ הזה, עם השרב שמאיט לרובנו את הקצב אתה יכול להגיד לאחותך שאתה חש שמשהו לא בסדר.

../images/Emo140.gif

אני חושב שהיא שמה לב..... אבל הקשר שלנו לא ממש טוב לפי הקלפים נראה שאני סתם עושה סרט

starot

New member
בקורס שלמדתי (מזמן) לימדו שזה מקובל לעשות

פריסות לקרובים מדרגה ראשונה. לא ברור לי אם אחיינית (החתולה) נחשב לקירבה מדרגה ראשונה. שתהיה בריאה.

רשף כשף

New member
מקובל מבלי לשאול אותם התכוונת?

כי בעקרון אפשר לפרוס לכל דבר גם לאבטיח.

אורי רז

New member
אני יודע מה יעשו לך בקיץ הקרוב ...

יחתכו לך את הצורה ויאכלו אותך חי.

ונגיד שכן, מה זה ייתן לך?

האם תלך לאחותך ותאמר לה שעל פי הקלפים נראה שהחתולה שלה לא מרגישה טוב??

עם כל החיבור והאהבה שלי לקלפים

מצטערת, נראה לי קצת הזוי... אם אני אחוש שהכלבה שלי לא חשה בטוב, אני אקח אותה לוטרינר שהוא יבדוק אותה. באותה מידה שאם אני ארגיש לא טוב או מי מהקרובים אלי, אני אגש לרופא לבדיקה ולא אבקש אישור מהקלפים על כך.

starot

New member
השאלה היתה עקרונית אם זה נכון או לא נכון

לעסוק בענייני הבריאות של החתולה שאיננה של נתנאל באמצעות הקלפים. לדעתי (ואני מאודדד אוהבת חתולים וגידלתי הרבה שנים כאלה) חתול זה בכ"ז חתול וזה אפשרי. אבל נתנאל הבעיה גם כאן כפי שעם בני אדם בענייני בריאות, ישנה סכנה שהקלפים לא יתנו את האינפורמציה הדרושה, ואולי בגלל זה לא יגשו לבדיקה אצל רופא.

גם ככה לא תכננתי לעשות דבר

הסימנים לא עד כדי כך מדאיגים. אחותי לא שאלה אותי ואין לנו קשר טוב. הסיבה שאני מתעניין זה מתוך רצון למנוע סבל ליישות הזו. הדבר היחיד שהקלפים היו עושים זה מדרבנים אותי לפעולה. גם לא מתכנן לספר לה דבר.

רשף כשף

New member
ואם לא תפרוס ובכל זאת תיקח אותה לוטרינר

כמו שאמרת- על חשבונך ובזמנך הפנוי מה יקרה?

כמו שאמרתי, לא מאחריותי

אני לא יקח מהאחריות שאמורה להיות שלה, היא בן אדם בוגר והיא צריכה להתמודד ככזה. גם ככה יש לנו מספיק בעיות עם ההתעלקות חסרת הגבולות שלה על המשפחה.

למעלה