שאלה עקרונית...

• פותח הנושא lee_1
  • פורסם בתאריך

lee_1

New member
שאלה עקרונית...

האם אתם אוהבים לתת שירות לאנשים? כולנו עובדים בשירות... אבל האם באמת אוהבים להיות שירותיים ולתת שירות? תשובה שלי בהמשך

אני די אוהבת

נכון שיש לקוחות קשים שמחרפנים אותי, אבל במקרים של לקוחות סטנדרטיים שלא מתנהגים בישראליות יתרה אני די נהנית מהעבודה.

ocean boy 22

New member
אני מאוד אוהב לעזור לאנשים

כשיש לי מצברוח טוב, כמובן.. אבל אני לא אוהב לשרת אנשים. יש הבדל בין לעזור לבין לשרת, בכלל לא אוהב את המילה לשרת. אני לא משרת של אף אחד. בגלל זה יש לי בעיה קצת להיות מלצר.

זה די תלוי מי הלקוח לו אני צריכה-

לתת שרות- עם לקוחות אדיבים וסבלניים אין לי בעייה לזרום עם השיחה ולעזור בכיף, אבל ללקוחות חסרי סבלנות\צעקניים\צרחניים וכו' אני ממש לא נהנת לתת שרות

get well

New member
כן מאוד..

אין כמו לעבוד עם אנשים ואפילו הקשים זה מה שמאתגר בעבודה עדיף אנשים על מסמכים

אני אישית מאוד נהנת

במיוחד לאור העובדה שהעבודה שלי די דינמית. גם בשעות הפנאי אני מתנדבת דבר שמוביל לאינטרקציה נוספת עם אנשים. אני אישית לא רואה את עצמי יושבת יום אחד במשרד ועובדת עם עצמי, אני פשוט לא יכולה להביא את עצמי למצב כזה

bell boy

New member
הוא אחלה אז סבבה עוזרים לו

או הוא מציק אני קורע לו תצורה

lee_1

New member
התשובה שלי דומה למה שנכתב קודם

יש את הלק' שצריכים את השירות ויש להם שאלות שאני שמחה לענות עליהן ושמחה ונהנית לתת את השירות. אבל יש לק' שבכלל מתקשרים לשירות לק' כדי לצעוק, ואם לא כדי לצעוק אז זה למצוא איך דפקנו אותם או להוכיח שטעינו, הם לא מתקשרים כדי לשאול, הם מתקשרים כדי להוכיח ואני שונאת אנשים כאלו. היום היתה לי לק' שהיתה בטוחה שחייבנו אותה פעמיים ב20 שקל, התחילה את השיחה באופן קרבי ביותר, אחרי בדיקה, מסתבר שהבנק שלה החזיר לנו חיוב והסברתי לה איפה הטעות שלה, אז פתאום כל הטונים בשיחה משתנים וההרגשה כאילו השיחה ממש עם מישהו אחר. היא יכולה היתה להתחיל את השיחה בטון של "נראה לי שחוייבתי פעמיים, הייתי שמחה אם היית יכולה לבדוק את זה בשבילי", אבל לא- השיחות האלו מתחילות בטונים שליליים, שלא נדבר על אלו שנדהמים כשמגלים לדעת שיש עמלות בכרטיס אשראי ולא מוכנים לשמוע שום תשובה אחרת מאשר "אני אזכה אותך" (מה שאני לא עושה בדר"כ)...:-\

סוגיה מעניינת

אני אוהבת לתת שירות לבני אדם חשוב לציין שהלקוח הישראלי הטיפוסי הוא רחוק מלהיות בן אדם מה שגורם לי לא פעם לרצות לנעול את עצמי בחדר ולעסוק במשהו שלא כולל בתוכו התעסקות עם לקוחות וישראלים בפרט נגיד קילוף אפונה....

די אוהבת

כמובן תלוי למי. יש אנשים שאני מאוד מאוד שירותית אליהם, קשובה ואמפתית ויש אנשים שאין לי הרבה כוח אליהם ואני מנסה "לחפף" אותם כמה שיותר מהר מהפרצוף שלי.

למעלה