שאלה עקרונית

duvdevanim

New member
שאלה עקרונית

צנחן מקצועי, בהנחה שהמצנח שלו לא נפתח (כולל הרזרבי) - יודע איך "ליפול" נכון? ז"א- עם פגיעה מינימאלית?

Roybit1

New member
אתה צוחק נכון?

כאילו שאלת את זה בצחוק? או שאתה רציני?

duvdevanim

New member
אני רציני בהחלט..

בהנחה שהמצנח לא נפתח היטב התכוונתי ..

shivekroi

New member
יש שלב בקורס הצניחה,

שבו מלמדים כיצד להוציא את הטון הנכון מהפה כשהגוף נכנס בריצפה. זהו מן אינפוף כזה, שמאוד קשה לבצע ללא תרגול. לגבי מצב הגוף, זה לא ממש משנה... ועכשיו ברצינות, למרות שזה ממש קשה: בקורס מלמדים איך להתגלגל במצב ובו הנחיתה אינה בתנאים אופטימליים (לדוגמא: נחיתה מהירה או על משטח טרשי). קשה לי לדמיין מצב שגלגול כזה יכול לעזור אם לא נפתחה חופה... במקרה כזה - קרא את הפסקה הראשונה שוב. מקווה שאתה מבין מה שאלת, והצלחת להבין מה עניתי... שבת שלום לכולם.

BSF

New member
מעביר שיעורים פרטיים

באנפוף, כולל דגש על טון נכון לפגיעת גב וקרסול. מר שיבק היקר אין צורך בתרגול יש צורך בטמטום (גם בזה אני מעביר שיעורים פרטיים) לכל מי שרוצה להרשם לקורס שלי :"מה לא לעשות !" או לדוברי אמהרית :"WHAT NOT TO DO" מוזמן להתקשר ל טמבל-1-800 לבקש את ססער או את קופר (לא בימי חול) בונוס לנרשמים עד סוף 2005 סט ברגים וחליפה קרועה.

Alkup

New member
בוא נדייק:

לא בימי חול = לא בימים בהם החול יבש, כי בהם כנראה נהיה איפשהו על רצועת החוף של מדינת ישראל, הולכים בצורה תמהונית למדי, ע"מ לטפל בחוסר התנועתיות שפקד את קרסולנו. וטמבל, כתבת את ההודעה ב4 לפבר' 2006. אז מה אתה אומר? 2005 נגמרה כבר? נההההההההה.........

BSF

New member
אם הייתי כותב 2006

אז באמת הייתי צריך לתת את הבונוס , דההה. דרך אגב מישהו רוצה חליפת tony suit אדום לבן מתנה שיפנה אלי.

eyal erez

New member
תשובה ..

המהירות המינימאלית שצנחן נופל בצניחה חופשית היא בערך 200 קמ"ש .. עכשיו נסה לדמיין ????? לדעתי גם אם הוא
ינסה לא ניראה לי שמישהו יעזור לו..

YakirD

New member
במצב שלא נפתחו לך 2 החופות...

מה שהכי ממולץ זה לנסות להעביר את רגל ימין מעל הראש תוך כדי שאתה מעביר את יד ימין מעבר לברך ויד שמאל מאחורי הגב! זה לא ממש יעזור לך לשרוד אבל זה בהחלט יכול להיות מעניין בועדת חקירה. (החוקר)"...מממממ...הבנו למה לא נפתח הראשי...וגם הצלחנו להבין למה הרזרבי לא פעל... אבל איך הוא הגיע לתנוחה הזאת בקרקע....טוב! צריך להמשיך לחקור.." לצערי זה המקסימום שצנחן (אפילו מנוסה מאוד) יכול לעשות במצב שלא לפתחו בכלל 2 חופות. שלא נדע!

למעלה