שאלה עקרונית

nooshP

New member
שאלה עקרונית

אם, טפו טפו טפוף הכל יהיה בסדר היום בראיון בשגרירות, ואנחנו ניסע ללימודים של בעלי והכל יהיה בסדר- יש לי שאלה עקרונית לגבי הויזות של קרובי המשפחה שלנו- אני מניחה שהם יבואו לבקר אותנו מתישהו במהלך הדוקטורט, השאלה היא-האם מותר יהיה להם להגיד שהם באים לבקר אותנו? או שהם צריכים להגיד שהם באים לטיול רגיל? האם העובדה שהם באים לבקר אותנו, תזיק להם בקבלת הויזה?

doronf65

New member
מנהל
ראי...

יש מאות מיליוני אנשים שנמצאים פה, כאזרחים, מהגרים בתהליכים, ואורחים לכמה שנים. יש להם פי כמה קרובים בכל רחבי העולם. לא הגיוני שימנעו מהם להגיע לביקור... השורה התתונה של מה שאני רוצה לומר הוא שבד"כ אין מניעה של אנשים תמימים שעושים רושם טוב והשקיעו את מיטב כספם בטיסה ותכנון טיול מלהיכנס לכאן. פקיד הגירה, כמה שאנו מתארים אותו כסמכות בלתי מעורערת, עדיין חייב לנהוג בהגיון מסויים ולא להעיף כלעומת שבא כל אחד שיש לו קרוב בארה"ב. קרוביכם יגיעו על ויזת תייר, שמן הסתם יש להם כבר או שהם ישיגו אותה לצורך הטיול. אם הם עומדים בקריטריונים של האמריקאים, ויעשו רושם סביר, אין סיבה שלא יותר להם להיכנס. עם זאת, אם מדובר בבחור בן 20-25, רווק, אחד שעושה רושם "פוטנציאל הגירה", לא חייב שהוא יגיד שאתם מחכים לו. רק לשם הזהירות... אנחנו לא פאראנואידים, אבל למה כל הזמן מישהו עוקב אחרי??
דורון

למעלה