אור צודקת;
לא האמתני שאני אומר את זה אבל אני מסכים איתך במשהו!! סתאאאאאם... אני עוסק בכישוף כבר שנה וחצי, יש לי עגיל בגבה והחשיבו אותי כ``פריק``, לא מפריע לי ממש וגם לא אמור להפריע לאף חד אחר, יש ערסים שמרביצים לפריקים ``...כי הם שונים...`` אני אומר אז?! יש לי הרבה חברים פריקים ואור בניהם, וזה כלל לא קשור לכישוף כי חוץ ממנה, ואחותה של ידידה שלי אף אחד לא קשור בזה. הרצון להיות שונה טבעי לגיל הזה וישנם אנשים, שאני מתנצל עם זאת הדבקה של סטיגמה, טיפשים - פשוטו כמשמעו ששופטים אחרים מבלי להסתכל על עצמם. יש כאלו שמרציבים, מקללים, משפילים ועושים דברים הרבה יותר גרועים, מבלי סיבה מובנת מה גם עושים אותם הדברים לשאר ה``חצוניים`` כגון הומואים ולסביות ושאר דברים ``לא רגילים`` אני אומר שלכל אדם זכותו לדעתו, רק תשמרו את הדעה שלכם, עד כמה מטומטמת או חכמה היא, לעצמכם!!!!! עדיף להסתובב עם ``פריקים`` מאשר עם ``ערסים`` או כל דבר אחר שיכפה את דעתו עליך בצורה ברוטלית אחת או אחרת. עשו מה שאתם רוצים רק בבקשה תדאגו לעצמכם ולחבריכם ואם אתם רואים חבר אחד שלכם שממרמר לחבר אחד או בכלל למישהו שלא מכירים - עזרו לחלש, ומי יודע, אולי תפגשו אתחברכם הטוב ביותר...