שאלה עקרונית

wicca_sphere

New member
שאלה עקרונית

זה לא קשור ישירות למאגיה, אבל האם יש לכם תאוריה למה כל בני הנוער העוסקים במאגיה, הם ``פריקים``? (מתלבשים שחור, פירסינגים בכל הגוף מעשנים וכ`ו) סתם מענין אותי לדעת את הדעות שלכם, כי לי אין מושג....

Zipadidoda

New member
אני לא....

אני לא פריק ולא אם פירסינג ואני עוסק במאגיה ואני בן חמש עשרה...

Zipadidoda

New member
אני לא....

אני לא פריק ולא אם פירסינג ואני עוסק במאגיה ואני בן חמש עשרה...

אתה ...

גם לא תהיה פריק......רק אם תרצה להרגיש שאתה מוזר.... פריסינג שמרסינג...מה זה קשור לכל הבעייה?!

CAT4

New member
ממש אבל ממש לא נכון

אתב מדביק סטיגמות. Y.G.A the CAT

מה יש לך נגד פריקים?

אני חושבת שזה קורה כדי להשלים את הבנאדם. אני מתעסקת במאגיה שנה + ואותו זמן בערך גם לובשת שחור(משתדלת)ושמה יותר מדי שחור בעיניים...פירסינג? בשימחה,אם היו מרשים לי... לדעתי זה קורה כי בנאדם שמתעסק במאגיה כבר שונה,אז הוא גם מפתח רצון להראות שונה חיצונית...אני לא רואה בזה שום דבר רע. להראות כמו כולם זה משעמם...

wicca_sphere

New member
לא הבנתם נכון...

קודם כל אחרי ששלחתי את הדיון הזה, אני הבנתי שלא ניסחתי נכון את השאלה ואני עלול לפגוע בכמה אנשים, אז קודם כל אני מתנצל מעומקי ליבי, ואני נשבע שלא הייתה בכוונתי לפגוע באף אחד עכשיו, אין לי שום דבר נגד פריקים, לא היה לי שום דבר נגד פריקים, ולא יהיה לי שום דבר נגד פריקים. אבל משום מה, כל האנשים שאני מכיר, משתייכים לקבוצות הנוער הזאתי. רציתי לדעת אם גם אצלכם זה ככה. לא אמרתי שזה רע, אמרתי שזה אצלי בסביבה שלי, עובדה. מקווה שהבהרתי את עצמי. wicca sphere

CAT4

New member
התארוה הגדולה

בהתחלה אנחנו נולדים ואנחנו מעריצים את המבודרים מאיתנו ולמדים מהם. ואז אחנו רוצים להיות הכי שונים ממה שהם. אם ההורים שלנו מוסרים אנחונ מנסים למשוך לרוחוחנות. אם ההוים שלנו מסודירם אנחנו נהיה מבולגנים וכיוצא בזואת. ואחרי זמן מה אנחנו נרגיעים ורואים שאנחנו לא כל כך שונים מהוהרים שלנו. ככה שכולם רוצים להיות שונים אבל לא ממש יכולם. להיות דומה שה כל להיות שונה זה כשה ויך שהוא האנרגיה רוחנית נותנת להם את הכוח להיות שונים. Y.G.A the CAT נ.ב המילה פריק לקוחה מהספר האנגלית freak= משונה, חריג, יוצא דופן ובעל חכול משונות

א..מממ...אולי זה נכון חלקית...אבל..

אני מכירה אנשים שגם בגיליים מיתבגרים רוצים להיות דומים להורים שלהם... ולא כולם רוצים להיות שונים,יש הרבה אנשים שבטוחים שהכי טוב זה להיות כמו כולם ומי שלא כמו כולם הוא מוזר,לא שפוי,מנותק וכ` לא רק במראה אלא גם בדרך המחשבה,עובדה שהרבה אנשים``נחמדים`` קופצים לפה מדי פעם לספר לנו כמה אנחנו משוגעים וזקוקים לאישפוז דחוף... תדפיס לאט יותר...בקושי הבנתי...

CAT4

New member
סליחה אבל שי לי בעיה קטנה

אני דיסלקט ואובחנתי ככזה בגלל ביעה שהיא.. המוח שלי חושב פי 20 יותר מהר מיכל מוח אנושי אחר אבל המהירות של הוגף שלי מוגבלת מה שיוצר מצב שאני מחסיר אותיות או מחליף אותיות. סליחה מראש Y.G.A the CAT

זוהי

New member
אין לי נושא - הודעה וזהו

לגבי בגדים שחורים - לדעתי, בלי קשר למגיה זה יפה כי שחור מתאים עם הכל ולא משנה מה תמיד הוא משתלב באווירה לא משנה בצפר או מסיבה פירסינג....חחחחחח - כל בנאדם שני שאני מכירה יש לו אחד וזה במקרה הטוב נזם - זה אצל כל אחד - פה זה מו עגיל באוזן בגבה- זה יפה רק לאנשים מאוד מסוימים עם גבות מסודרות כל הזמן לשון-לדעתי , רק לבנים תבור-לכולםםםםםםםם זה יפיפה לשאר המקומות......זה כבר יותא מדיי אולי בגלל שזו אילת זה ככה - אבל הרבה אנשים מסתובבים פה עם ניקובים בכל פינה וקעקועים למינהם זה ענין של טעם ואופנה לאור הצפון....שחור יפה אבל עם גבול לילה טוב אנשים זוהי

לזוהי...

בטח שיש גבול לשחור... אני מגוונת...יש לי כחול כהה...ו...אה...אפור כהה...

ויכוח -פריק

המילה ``פריק`` ......ויכוח עולמי.... אנשים כאלה כמו כל האנשים מנסים לבטא את הצרכים שלהם בדרכים מסוימות ...זוהי דרך להראות עד כמה אנחנו שונים אך גם שווים אומנות אנשים זוהי רק אומנות! שלכם....

resputin

New member
אור צודקת;

לא האמתני שאני אומר את זה אבל אני מסכים איתך במשהו!! סתאאאאאם... אני עוסק בכישוף כבר שנה וחצי, יש לי עגיל בגבה והחשיבו אותי כ``פריק``, לא מפריע לי ממש וגם לא אמור להפריע לאף חד אחר, יש ערסים שמרביצים לפריקים ``...כי הם שונים...`` אני אומר אז?! יש לי הרבה חברים פריקים ואור בניהם, וזה כלל לא קשור לכישוף כי חוץ ממנה, ואחותה של ידידה שלי אף אחד לא קשור בזה. הרצון להיות שונה טבעי לגיל הזה וישנם אנשים, שאני מתנצל עם זאת הדבקה של סטיגמה, טיפשים - פשוטו כמשמעו ששופטים אחרים מבלי להסתכל על עצמם. יש כאלו שמרציבים, מקללים, משפילים ועושים דברים הרבה יותר גרועים, מבלי סיבה מובנת מה גם עושים אותם הדברים לשאר ה``חצוניים`` כגון הומואים ולסביות ושאר דברים ``לא רגילים`` אני אומר שלכל אדם זכותו לדעתו, רק תשמרו את הדעה שלכם, עד כמה מטומטמת או חכמה היא, לעצמכם!!!!! עדיף להסתובב עם ``פריקים`` מאשר עם ``ערסים`` או כל דבר אחר שיכפה את דעתו עליך בצורה ברוטלית אחת או אחרת. עשו מה שאתם רוצים רק בבקשה תדאגו לעצמכם ולחבריכם ואם אתם רואים חבר אחד שלכם שממרמר לחבר אחד או בכלל למישהו שלא מכירים - עזרו לחלש, ומי יודע, אולי תפגשו אתחברכם הטוב ביותר...

בעיה עם התווית

אני יודעת שבתווית הזאתי ``פריק`` שהדביקו לכמה וכמה אנשים צעירים ומובגרים מצורפת התווית ``מאגיה`` ``מכשף/ה`` ......דבר שהופך אותם כביכול לעוסקים במאגיה (בעיה אישית- עצרו אותי כי אני ``פריקית`` בגלל שאני מסתובבת עם כוכב הגנה הופך אותי לאחת מכת השטן) חבל שככה אנשים חושבים...ממש חבל! הם לא יודעים על מה הם מדברים אבל תמיד תשאר הסטיגמה הזו וכמה שנרצה לא נוכל לשנותה. שלכם....

morning star

New member
``פריקים``

לפעמים אני מוצא אותם מעניינים ולעיתים סתם מתוסבכים, כמו כל אחד אחר. אבל אין ספק, עדיף ``פריקים`` מ ``עארסים``... חוץ מזה שהם בד``כ גם אוהבים Heavy Metal... מה שטוב בשבילי. זו דרך התבטאות לגיטימית כמו כל דרך, גם אם לפעמים אני מוצא בכל הגזמה וסתם חוסר טעם, כמו בנעלי פלטפורמה אצל ``פרחות``... שלך, סתם אחד, הנווד

למעלה