שאלה עקרונית-

1עדיקקל

New member
שאלה עקרונית-

לעיתים אני נתקל בפריטים שהאספנים כאן בפורום אוספים - ועולה השאלה העקרונית - האם לדווח להם על כך בפורום. יש לכך שיקולים לכאן ולכן- דיווח אולי יסייע להם להגיע למקורות חדשים מצד שני.. יש כאלה שבוודאי אינם מעונינים בפרסום ש"מתחריהם" יראו. ישנה גם האפשרות להודעה אישית - אבל לא תמיד זוכרים מי אוסף בדיוק מה ולעיתים יש יותר מאספן אחד לאותו התחום.. ד.א. - אם מישהו מוצא איזו קופסת קקל מעניינת (או בכלל) - אני מעדיף לדעת זאת בהודעה אישית. עדי

קופת קק"ל>

אני מיסתובב בחנויות לעתיקות ויד שנייה בעיקר בצפון קופות קקל ראיתי בחנות עתיקות. בצרופה גם ניתקלתי בעבר בחיפה בחנות ליד שנייה כמו כן עם אתה מעוניין יש לי חוברת שחילקו בעבר תערוכת הקופסא הכחולה

בעבר עשיתי טעות

כאשר קניתי שטרות ישראלים (שטרות במצב חדש)ב20 ש"ח לכול שטר וכשפירסמתי בפורום נאמר לי( ע"י רוזן) שלא יתכן השטרות עולים יותר לאחר יומיים הלכתי לחנות בעל החנות(רציתי להשלים סידרה) אמר לי שבאו בהיסטרייה וקנו את כול השטרות

krause

New member
אתם זוכרים את הדיון בנושא מקורות??

זאת דוגמא מצויינת לדעתי בנושא.עיניים זרות רואות הכל.אנחנו לא האספנים היחידים בארץ,אבל אנחנו משתפים את כל העולם.לדעתי חייבים לעבור לרשימת תפוצה המוגבלת רק לחברי פורום רשומים המעונינים בכך.

1עדיקקל

New member
כוונתי הייתה-

שאולי נקבע כללים בנושא זה עמ למנוע עגמות נפש בלתי רצויות מצד אחד ומהצד השני נמשיך לסייע זה לזה בהגדלת האוספים ומקורות המידע. לגבי החוברת - תודה יש לי. בצרופה כבר הייתי וכך גם ביתר המקומות הידועים לי בצפון (כמו גם בת"א ובירושלים) - יחד עם זאת אשמח לשמוע על מקומות חדשים.

rachelea

New member
נראה לי ששאלת וגם השבת

במידה ואתה מוצא פריט כלשהו שידוע לך כי סביר שיהיה לו ביקוש על ידי אחד מחברי הפורום אין לך אלא לשאול: "מי אוסף .....?". את שאר העבודה יעשו אלה המתעניינים בפריט, דהיינו אספני אותו פריט. הם או חברי הפורום האחרים יזכירו לך מי עשוי להתעניין. עליך יהיה רק לפנות בהודעה אישית ולמסור המידע שיש בידך. כך לא תהיה התנפלות המונית והנאמנות ההדדית של חברי הפורום - תישמר.

powo

New member
אצלנו בקיבוץ

קוראים לזאת עזרה הדדית.וזה מה שעושה את איכות החברה לאיכותית יותר.אברהם

ליילנד

New member
איזה יופי, עדי

מצאתי בגלריה של נוסטלגיה, אולי זה בככל שלך

1עדיקקל

New member
לא-

זה באמת יפה אך לא שלי.. - זה מתוך אתר של קקל - יש לי חלק גדול ממה שיש שם. ניתן לראות חלק מהאוסף שלי בגלריה "הקופסא הכחולה". תודה בכל אופן עדי

למעלה