שאלה עקרונית

BarBQ2002

New member
שאלה עקרונית

למרות שהיא לא קשורה לנושא הפורום, אשמח לשמוע את דעתם של הגברים שביננו איך היו מרגישים אם בחירת ליבם היתה מעדיפה לשמור את שם נעוריה ולא לצרף את שם משפחתכם לשמה. ונקודה נוספת: מה היתה דעתכם אם היתה מוכנה לצרף את שם משפחתכם בנוסף לשמה בתנאי שאתם תצרפו גם כן את שם משפחתה לזה שלכם?

טולר

New member
תלוי

כמה פעמים בשבוע אתה הולך לחדר כושר? מה המטרה שלך באימונים? סתם. לא יודע אני הייתי דיי מעוצבן מהקטע, כי זה קטע דיי עקרוני ולפי דעתי חסר משמעות רצינית וכ"כפירה" במוסכמות זה פוגע בעיקר בגבר, ואני חושב שמנקודת מבט זו, אפשר לוותר על העיקרון הסתמי על מנת למנוע פגיעה מסוימת ברגשות הגבר.

Rיקש

New member
וואו איזה ../images/Emo32.gif ../images/Emo70.gif

אם אשתי הייתה מישהי מפורסמת או מישהי בעלת עסק שנקרא על שם משפחתה או משהו בסגנון הייתי מקבל בהבנה שהיא תהיה אשתי + שם משפחתי + שם משפחתה. אבל אם אין את הסיבות האלו והיא תתעקש על שמות משפחה שונים... היא כבר לא תהיה אשתי. ומה בדיוק יהיו הילדים?! Rיקש+Rיקשה לנצח

mocko

New member
וואו , שאלה מעניינת

זה מאוד תלוי בנסיבות , אם במקרה היא בת יחידה וממשפחה קטנה מאוד אז העסק הוא בהחלט עדין וזכותה המלאה לשמור ולהמשיך את שם המשפחה הקודם שלה ( וגם אם זה לא ככה זו לא בקשה מוזרה מדי ) . במקרה כזה אני חושב שהכי טוב היה לצרף את שני השמות לשני בני הזוג - זה לא כזה סיפור ומה לא עושים למען ....

למעלה