שאלה עקרונית

שאלה עקרונית

יש לי מיכרז שמסתיים עוד כ 3 ימים. אם יש לי אינטרס שבשלב מסויים קונה ספציפי [ההצעה האחרונה הגבוהה] יזכה...האם ניתן לסיים המכרז באמצע ולתת לאחרון לזכות ? תודה.

noam weissman

New member
בבקשה לא לשחק מול איביי !

משאלתך אני מבין שאתה מוכר חדש... איביי לא אוהבים שמוכרים במיוחד חדשים עושים קונצים. יש לך אפשרות לסיים את המכרז מוקדם בטענה שהפריט אבד, נפגע לא קיים וכו... אבל זה לא מוסיף לך. אם הקונה רוצה את הפריט שישלם. אתה גם יכול לעשות תרגיל אחר אבל חוקי לחלוטין.. תן לקונה טיפ על מחיר ריאלי, תן לו לתת מחיר גבוה, הוא יזכה ואתה תוכל לזכותו לאחר תשלום בסכום שנראה לך. בצורה כזאת יצאת בסדר מול כולם. לא ביצעת עיסקה מחוץ לאיביי, לא ביטלת מכירה. אף אחד חוץ מהקונה וממך לא מודעים לכך שאתה נותן לו זיכוי (הנחה). זאת זכותך המלאה לעשות זאת ! ההפסד היחידי הוא שתשלם טיפה יותר על עמלת סיום אבל זה משהו שתוכל לתמחר ולהחליט כמה זיכוי בא לך לתת לקונה.

שלום,לא חייבים להיות מוכר חדש על מנת לא לדעת

כשיש לי שאלה או ספק,אני לא מתבייש לשאול והפורום הזה עבורי זה המקום ! בכל מקרה,אם תקרא שוב את שאלתי, לא היה אפילו ניצוץ של כוונה לעשות עיסקה מחוץ לאי ביי. בכל מקרה תודה רבה רבה על תשובתך !

noam weissman

New member
יקירי גם אני שואל לפעמים ../images/Emo13.gif

אף אחד לא מושלם ויש המון מה ללמוד. הינחתי שאתה מתחיל, התנצלותי

ezBaySchool

New member
אפשרי, ואפילו חוקי, בתנאים מסוימים...

בהנחה שאין לך RESERVE על המוצר, אתה יכול להשתמש בכל שלב באפשרות: END ITEM, אבל זה תלוי בזמן שנשאר עד סיום המכירה והאם יש או אין "בידים" על המוצר, כלומר: אם יש 12 שעות או יותר לסיום המכירה, אתה יכול לסיים את המכירה, ובמידה ויש על המוצר "בידים" איביי ישאל אותך אם תרצה למכור למציע הגבוה ביותר... במצב כזה מותר לך לבחור אם למכור, כן או לא. אם נשארו פחות מ-12 שעות לסיום המכירה, ויש על המוצר "בידים", ועדיין אתה בוחר לסיים את המכירה לפני הזמן "החוקי" - אתה תהיה מחוייב למכור את המוצר למציע הגבוה ביותר... אגב, במידה ויש לך RESERVE שעדיין לא הגיעו אליו, ונותרו פחות מ-12 שעות לסוף המכירה - לא תוכל לסיים את המכירה. (הנתונים הובאו מתוך איביי - ראה לינק)

למעלה