שאלה עקרונית

שאלה עקרונית ../images/Emo98.gif

למה בחורים חושבים, שעם כל אישה זה בסדר להתבדח בנושא סקס ולהגיד ככל העולה על רוחם, וכשכועסים עליהם, הם נפגעים?

זה לא תלוי מין בהכרח

לפעמים גברים נעלבים לפעמים נשים נעלבות הכל תלוי בשני האנשים, בתכונות שלהם, בחוש ההומור שלהם ובקשר בין שניהם...

הומור זה חלק מפירוק חומת המגן של כל

אחד. זה מעין חלק בתהליך החיברות בין הפרטים השונים בחברה. גברים ונשים. אבל, לא כל הומור תואם כל פרט. וזו עדיין לא סיבה לכעוס כי אם להסביר שהומור זה אינו מתאים לנו.

יש הומור ויש הומור...

ולהגיד לי, שאני מחפשת מי שXXX לי את הצורה, זה לא הומור, זה רק מצביע על 2 אפשרויות: 1. האדם כנראה התרגל לחברת נשים, שכל עניינן בגבר הוא היכולת הביצועית שלו במיטה. 2. האדם בתול ועסוק בפנטזיות מיניות מתוך ספרות ארוטית וסרטי סקס.

leper

New member
לדעתי, את לא בסדר או יותר נכון

נוקשה הרבה יותר ביחס לנשם אחרות. את מרתיעה עם התגובות שלך ואף אחד לא יגיד לך מה להיות, גם מהסיבה שתתעני שאין לי (במקרה הזה) את הזכות לשפוט אותך. אני מאחל לך בהצלחה בכל אשר תלכי בו.

leper הנחמד...

זו לא רק אני, יש בנות רבות, שסבלו מהצקות בנושא המין, כתוצאה מדיבורים כאלה. אני נאנסתי 3 פעמים, כשהרשיתי לדיבורים כאלה להתקיים באזור שלי. את הלקח שלי האישי למדתי. ועד כמה שידוע לי, גם חלק מהחברות שלי בקבוצת התמיכה לנפגעות תקיפה מינית, עברו תקיפות מיניות, כתוצאה מדיבורים כאלה. אתה עדיין מבקש, שאני ארשה, שימשיכו לדבר אליי כך? אני לא מוכנה לעבור שוב, חוויות דומות, תודה.

יקירתי,

תנחומיי הרבים על הסבל שעברת, אבל לא כל אחד יודע מה עברת וכיצד מתאים להתנהג איתך ולא כל אחד הוא אנס בפוטנציה. בכל אופן, זו זכותך המלאה לסרב להשמעת הערות שכאלה לידך ואני מכבדת את זה. רק בלי אלימות

סקארלט היקרה

לאחר שחווים דברים כאלה, כל אדם ברחוב הופך לאנס בפוטנציה. בכל אופן, אשתדל להבא למתן את תגובותיי מעל גבי הפורום.

leper

New member
ובכן....

אני לא בא לטעון כי את לא צריכה לשמור על מי שאת. ואני יכול בהחלט לומר שיש דברים שאינם מקובלים עלי ואני מוכן להכנס לכלא כדי להעביר את המסר הזה, דברים כמו אונס. נקודתי היא זו, לי (ככותב בפורום) אין את היכולת לגעת בך, אני יכול לומר דברים שלא מוצאים חן בעינייך, אך עדין הם דעתי. עם כל הרגישות לגבי מה שעברת אין בכוונתי להסתיר את דעותיו עקב כך, גם אם הדבר נאמר בצורה מעט חסרת טקט. אני יודע שעברת דבר שאין באפשרותי לדמיין. אך אהיה מי שאני בסיגנון הדיבור שלי ואת תאלצי להאמין לי כי אין בכוונתי לפגוע בך או לא להתיחס אל דברי. למרות היותי זכר.

היי היי היי!

אין לזה שום קשר למפגש הפורום. כמו בכל חברה אחרת, יכולים הפרטים לא להסתדר אחד עם השני ולהימנע אחד מהשני. כה גם במפגש. אני בטוחה שכל אחד מכם ימצא חברה שכן מתאימה לו. ולפר, תרגע!

למעלה