שאלה/עצה

נורא חבל

שהחלטת להאמין לה לשם שינוי. מצד שני זה טוב שמחרסם בך הדחף להיות טוב יותר מאחרים שיכולים לעשות אולי עבודה טובה יותר... זה מדרבן לעשות עבודה על זוגיות. אבל זאת עלייה וקוץ בה. לשיפור המצב אני מציעה, כשאתם חוזרים, לא לחזור לאותו המצב. מצב שבו אתה מחפש להאמין שאתה עושה עבודה טובה או אם לא, רחמנא ליצלן, שאתה בלחץ לעשות אותה טוב יותר מאחרים. יש בקשר שלכם הרבה חרדה ופחדים לא פתורים. יש שם הרבה ויתורים מצדה על מנת לחיות לצידך. ברמת ביטול עצמי שלא יכול להיות מתוגמל. היא תקועה בחרדת נטישה שיותר מאיימת מהעדר סיפוק מיני.אתה, ואתה, מצידך, תקוע בחרדת ביצוע וככל הנראה כלל לא מכיר אותה לעומק. כדי להנות על כל הראש צריך לשחרר, וביניכם יש הרבה אנרגיה שלילית נצורה ועצורה. העצה של מריוס ללכת לנקות עורוות, הגם שהוא מרגיש צורך להצטדק כל הזמן, בהחלט יכולה להיות התחלה טובה. או לכל הפחות קריאה בספרים העוסקים במודעות בזוגיות...

מיזוגן

New member
בשביל האמת אני כאן

ואני אומר את זה כי אתה לא מספר לעצמך את האמת. אתה משתמש בגוף ראשון רבים במקום בגוף שני נוכחת ופה טמון השקר העצמי שלך. המציאות הפשוטה היא שהיא נשבתה בקסמו של גבר אחר, נפרדה ממך והחליטה לחזור לאחר שהרומן לא צלח. לא החלטתם כלום, אלא היא החליטה ואתה שימשת כל העת חותמת גומי. מה שאני טוען הוא שילוב של דברי מריוס זכריה ודברי גברת מפלצת. משיכה היא מקרית אמר מריוס וצודק. כשמדובר באישה הכל בראש אמרה גברת מפלצת וצודקת. כרגע הראש של אשתך תופס אותך כברירת מחדל ואתה מבין את זה היטב (ההתכתבות שמצאת לא התגלתה במקרה, אתה חיפשת אחר האמת). כל עוד תישאר כזה, אשתך תמיד תהיה טרף קל בשביל הציידים המסתובבים שם בחוץ ולכן עליך לשנות את הסטטוס שלך בראשה ורק אז לנסות את עצתו של מריוס זכריה בנוגע לטיפול זוגי. אתה כרגע נמצא בעמדת נחיתות בעיני עצמך ואתה מנסה לפעול משם. זה לא יילך, עם סטטוס של ברירת מחדל אי אפשר להגיע רחוק. עליך ליצור עמדת חוזק בעיני עצמך ובעיני אשתך. לך תתחזק.

ובזאת נדע כי הכרנו אותו

אם-נשמר את-מצותיו. האמר הכרתיו ואת-מצותיו לא ישמר דבר שקר הוא והאמת אין בו (האיגרת הראשונה ליוחנן, פרק ב') חביבי, מספיק שקרים פיזרת לעצמך, האמת ברורה: תתחיל לפעול באיטיות וביסודיות (רמז דק-לפחות שעה) עד שתמצא את האמת, על רטוב. אחרי אימונים של עשר שנים על יבש, היגיע הזמן לעבור לדבר האמיתי.

למעלה