שאלה עם שאיבה...

ענתש

New member
שאלה עם שאיבה...

ושוב אני והשאלות שלי פה. אני נאלצת לצאת היום לכמה שעות (לא סובל דיחוי) ואני משאירה את הקטנה בבית עם בעלי. למרות שאני עדיין לא רוצה לתת לה בקבוק בגיל (כמעט) 3 שבועות הייתי רוצה להשאיר לבעלי בקבוק עם חלב שאוב, רק ליתר בטחון אם אני לא אספיק לחזור. אבל אין לי מושג: 1. כמה שואבים ? איך אני יודעת כמה היא אוכלת בארוחה ? 2. צריך לחמם את זה ? 3. צריך להחזיק את זה במקרר ? 4. יש עוד משהו שלא חשבתי עליו ? תודה מראש לכולן... ענת.

almost

New member
תתחילי ותראי

לפי הכמות שתצא לך זה בערך הכמות שהיא שותה (לפי המשקל שלה) בערך 50-60 גרם לפי הגיל. כן מחממים - השיטה הטובה ביותר לשים את הבקבוק בתוך כוס גדולה עם מים חמים- רק שלא יהי קר כן, לשמור במקרר ואם הוא לא משתמש תקפיאי לפעם הבאה

דיאנה1

New member
עוד דבר שלא חשבת עליו - אולי היא

בכלל לא תרצה בקבוק? גם זה יכול לקרות. אין לך אפשרות לקחת אותה איתך?

אייל היה שותה את החלב השאוב

בטמפרטורת החדר לל אכל בעיה. ולגבי מה שכתבה דיאנה - אם היא לא תרצה לקחת את הבקבוק, ספרי לבעלך שאפשר לתת לה מהמכסה של הבקבוק - שמים בו מעט חלב, מכווצים את שפת המכסה כמו משפך קטן ליד הפה שלה, ונותנים בכל פעם קצת, בעדינות. הם יודעים ללקק את החלב כמו חתלתולים וגם לבלוע כמות קטנה בכל פעם. עוד אפשרויות - עם כפית או עם מזרק (בלי מחט
), אם יש לכם בבית. בהצלחה!

ענתש

New member
לצערי אני לא יכולה לקחת אותה איתי

(קופת חולים, יש שם אנשים חולים... רצוי שלא). והבעיה עם "כמה שיוצא" זה שיוצא לי המון. לפני שבוע היה לי גודש ושאבתי 50 סיסי רק מצד אחד וזה בקושי הקל על הגודש. אני משפריצה מכל הכיוונים וזה לא ש"נגמר לי" מתי שהוא, אני חושבת שאני יכולה לשאוב המון ואין סיכוי שהיא אוכלת כל כך הרבה (למעשה, כשהיא אוכלת מצד אחד אני יכולה לאסוף כמות מכובדת רק ממה שמשפריץ מצד שני). כך שאני באמת תוהה מה הכמות המספיקה...

almost

New member
יותר טוב תתחילי לאגור

ותראי שכשתשאבי יצא לך כמה שהיא צורכת (יכול להיות שפעם אחת יוצא לך קצת יותר ופעם קצת פחות)

יוצא לך המון?? אוי, צרות של עשירים.

תתחילי לאגור ולהקפיא עמוק בפריזר. תרשמי על כל שקית תאריך וכמות. לא צריך שהחלב יהיה חם. תגעי בחלב שלך בזמן ההנקה, הוא בטמפרטורת הגוף.

למעלה